Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díval jsem se na televizi a napadlo mě, co takhle ganju skladovat v těch pytlech Space Bag co pořád nabízej v teleshoppingu. dá se zevnitř odsát vzduch, takže by to mělo zabránit plísním a navíc be se to dalo i dobře skladovat; pokud by se ty pytle moc nenacpaly daly by se dobře skládat na sebe. je to dobrej nápad nebo to je blbost?
no ja myslím, že to je good, vezmu pytlik, nacpu ho, strcim ho do spacebagu, odsaju to a zacvaknu...a šup do mrazáku...
při pokojové teplotě by se to ale mohlo zapařit, zplesnivět...
...nově jsem za pomocí bagů fermentoval haldu listí...
2 Dexter: kdybys tam dal standartně usušený paldy vysál vzduch a pak dal do mrazáku tak mi to příde jako dost výbornej nápad na skladování! navíc ty saky vyráběj i v menších velikostech ideálních pro growery
jo ty menší by mohly být zajímavé, ale zatím používám jen ty velký...do něhož vložim zip-sáček neuzavřenej, pak odsaji vzduch a pak ho přes ten spacebag zacvaknu a vyndám....
ad zplácnutý plaičky: když se to skladuje (jakkoli), tak se to stejně zdeformuje. ty palice tam stačí jenom vložit, nemačkat, vysát vzduch a je to...pokud jsou prorostlý, držej tvar samy
No, pokud ji máš správně usušenou, plísní a hnilob bych se ani nebál... A téměř nulový přístup THC ničivého kyslíku máš zaručen. Nezkoušel jsem to, ale přijde mi to docela good
Mír s Vámi.
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich