Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tak jsem si konečně začal stavět skříňku, je to moje první a je hodně malá. Chci se snažit kytičky rozrůst do šířky Prostě co nejlépe využít prostor. Prostor je 41,5 x 27,5 x 86,5 centimetrů. Jinak skříň je v normální část stěny a má zrcadlo, jak můžete vidět na fotkách, jestli se mi je povede nahrát
Skříňku jsem vytřel takovou dost drahou bílou barvou - 270korun stála plechovka, tak snad to bude v poho... příště možná půjdu do fólie z growshopu.
No, takže skříňka by byla, teďko stínítko, jelikož do tak malýho prostoru nemá cenu kupovat obrovský stínítko a pak ho složitě upravovat, tak jsem si udělat svoje z plechu co se nám tu válel po zahradě, vyšlo mě akorát na dvacet minut práce. Ještě ho natřu takovou "stříbřenkou" co mi poradil sundance (dík)
A co bude ve stínítku?
150W SON-T PLUS - svítivost 17500.0 lumenů, přijde mi až v pondělí.
Takže taky bych se měl zmínit trochu o tom, jakým způsobem bych chtěl kytičky ofukovat, spočítal jsem a koupil jsem si dva větráčky od Susonu, k tomu, co bude dělat odtah jsem si ještě koupi speciální mřížku do které jde dát primitivní pachový filtr - taková vložka s aktivním uhlím.
tak do toho...vidím že máš ještě hodně práce...
ta skřín bude matkárna????
jestli ne tak nenech kytky dlouho v ruustu a brzo přepni na květ...nebo přerostou..
at se daří
Matkárna to nebude, vím že je maličká no ;o) Hlavně tu lampu, což už bude stačit jenom zapojit, protože tu ventilaci dodělám až za chodu, protože na mě už čekaj řízky...
Původní příspěvek od detlef Matkárna to nebude, vím že je maličká no ;o) Hlavně tu lampu, což už bude stačit jenom zapojit, protože tu ventilaci dodělám až za chodu, protože na mě už čekaj řízky...
hihi....imho. doporučuju nejdřív všechno zapojit, přeměřit teplotu a vlhkost a pak teprve nastěhovat kytky....
btw2. stínítko
citace:
Původní příspěvek od jozef cau myslim jsi mel jit hned do ty folie z grow shopu lepe odrazi svetlo,jinak je to v poho.drzim palce
imho. v takovém prostoru by mohla stačit bílá barva, která světlo rovnoměrně rozptyluje...
detlef: Z těch stránek jsem moc nevyčetl, zda se jedná o pachový filtr, ale přijde mi, že uhlí se do toho moc nevejde. Vypadá to spíše jenom jako filtr proti prachu, tak abys pak nebyl překvapený, že ti to bude smrdět po celém pokoji.
Jo koupil jsem si barvičku na to plechový stínítko - je to stříbřenka co vydrží 400stupňů, takže si myslím, že pro moje účely super A stála asi 90kaček.
Jo a když sem u těch barev a tak, chtěl jsem doporučit tenhle tmel na dřevo - když zaschne je krásně vytvrzenej, použil jsem ho na jednu dementní díru...
JA jsem si chtel udelat pestirnicku ze psaciho stolu. Taky jsem si poridil 150w. Mel jsem 2 pritahy a jeden odtah od stinitka... viz. ZDE (je to sice od uzivatele crash.. ale je to moje dokud jsem se sem neregnul) A na ten mali prostor bylo proste 150w moc hrozne to topilo.. tak ti chcu jen poradit aby sis to poradne promyslel... protoze teplota v tahle malem prostoru je az neuveritelna...
Jinak to mas pekne udelane.. hodne zdaru cago
Sice jsem tu novej ale uz jsem cetl.(Ale kazdy dela chyby )