Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek, už mě nebavilo si pořád půjčovat váhu, když jsem se jel zásobit, taxem pořídil tohle http://www.growshop.cz/card.php?_GC...d=1077#surfhere
a spokojenost - doručení, balení, kvalita... paráda...
co používáte vy? peace a pohodu
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###
Kern 442-432N (400g / 0,1g, ve stejné pixle jak ta na fotce)... mám ji chlavně na chemky, občas se hodí když chci namíchat malé množství postřiku
a nic nežere, baterka je v ní stejná už ty dva roky co ji mám
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
tak ja mam taky vahu, fotku hodím zítra.
přesnost na 0.1g važivost do pul kg.
Dost se hodí, když prodavam bylinky (aby jste si nemysleli, s ganjou nebo tak jsem nikdy neobchodoval, prodavam pouze ginko bilobu, guaranu a tak)
a taky si muzu prevazit, jestli mne nekdo neojebal (treba dymkovy tabak)
no vaha by se me libila ale bohuzel nemam zatim money ale rad bych si ji casem koupil....
mam dotaz neznate nejakou peknou mechanickou? v nejakym shopu na netu?
Ja mam Dipse DS-250, presnost 0,1g, max. 250g
edit: SRY za fotku, ale stahnul jsem ji nekde ze stranek Klečky, protoze jsem v praci a nemuzu ji vyblejsknout.....jinak stejna, jako ma fištekk , taky stribrna
zdar,
koukam ze vetsina jede Hi-Tech a tak pridavam jednu old-school vahu, co puzivam... rozsah 0-100g
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
Cus mam podobnou postovni (1Kg, nebo 250g), pak perkovou drobet upravenou za 250Kc (10g, presnost 0.1g) a pak digi.Nv-150 za 760Kc (150g, presnost 0.1g)
Tak na těhlech oldschoolech vážim. Hmotnost určují s přesností na 5g-podle nejmenšího závaží, ale by voko to jde odhadnout i s přesností na gram! Jejich nezvratnou výhodou je jejich velká plocha pro vážený materiál...