Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec.....Lámou se mě větve a fakt nechápu proč!podívejte se pls na fotky a poradte co s tim.Předevčírem se mě vodmrdla spodní větev a ted už sou zlomený 3! a jenom na jedný straně .A myslíte že ikdyž to je zlomený tak to poroste dál nebo to uhnije?!
Čao. Tak to je záhada.. Ty zlomy skus nějak podepřít a zafiksovat nějakou izolepou. Mělo by se to vzpamatovat. Dobrý je taky, jestli teda máš doma něco podobnýho jako včelí vosk! Všim sem si, že máte zahradu. Když se stříhaj ovocný stromy tak se tim pak natíraj vzniklý řezy. Jako prevenci bych podepřel, nebo vyvázal největší větve. Ještě mě napadá jestli doma nemáte nějaký zvířectvo. Takový kočky a kuny někdy dokážou pěkně zvalchovat zahrádku..
jn kuny i kočky tam sou a celkem dost....!Tak sem si stim trochu pohrál no tak ted uvidime jak to poroste dál.Zkusim se eště zeptat na ten včelí vosk.A ještě mooc díky strašně ste mě pomohli takovy rychli odpobvědi sem fakt nečekal ...Klidně piště jestli vas ještě něco napadne.
Kuči, vzal jsi mi vítr z plachet, normálka, oškubej listí, máš to zarostlí jako blázen. Nejen že tomu odlehčíš, ale navíc to prosvětlíš...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
No tak tú vetvu na prvej fotke by sa možno podarilo zachrániť tak, že by si ju okamžite vrátil do pôvodného stavu a zafixoval. (Akurát neviem, kedy sa ti to stalo.....)
No a na priväzovanie ostatných vetiev ako prevenciu proti zlomeniu nepoužívaj príliš tenký materiál, pretože sa ti bude do rastliniek zarezávať. Growu zdar!
zdarec .....Tak se stim včera seru 3 hodky a dneska ráno se nato du podívat esi to přežilo a vono fakt jo všechno v pohodě a najednou se podívám na vrcholek kytky a von je to samec!!!
fotka je z dnešního rána...