Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sorry kamos, ale neviem najst nic o davkovani.
ad 1. - moze byt taka matka a decka?
ad 2. - jediny post ktory som nasiel o tom http://grower.cz/forum/showthread.p...9600#post369600 a dalej uz len ine rozne pokeci. co, kedy a kolko?
no len dufam, ze je to tak, pretoze pri matrosi tu moze byt iny pomer. aj carlos pisal v clanku o bubbleru:
"Sežeňte si v jakékoliv hnojivo vhodné pro hydroponii. Nejdůležitější je však užívat pouze 33% koncentraci oproti klasické hydroponii. Proto je třeba průměrnou dávku uvedenou na obalu hnojiva ještě vydělit třemi. "
takze nevim, no. a tiez to asi nie je len o hnojive. dakujem.
dobra, kdyz by ste mi vedeli venovat par dobrych rad, zeptal bych sa takhle. zatim nemam vubec nic co se tyce vybavy, ani skrin. vsechno jen jedu nakoupit a sestrojit, tak by me zajimalo co vsechno musim nakopit. napr. d. kocur, co vsetko treba mit v pestiarni? od skrinky, cez svetlo, ventilace, hnojiva az po vybavu bubblera (tohle bych asi vedel z clanku od carlose). a samozrejme chci mit matku a decka
ta matka by mela byt 200W - sodik, ano. decka take sodik, ale 400W. doufam, ze by to slo. kdyby to melo byt vycerpavajuce, uvital bych pokec pres ICQ #20981816
PS: sorry, ja vim, ze na cele foru je toho dost, ale to je prave to, ze bych nikdy asi neskoncil s hledanim tech spravnych informcii
PS: zvolil som cesky jazyk, ten sa mi tiez celkom paci a casto komunikujem s ceskymi prateli
Matku hod radsi pod 400W-MH a decka pod tech 200W. Doporucuju hnojiva od General Hydroponics, kde je upresnena koncentrace primo pro matecni rostliny. A pokud to s tou matkarnou myslis vazne a fakt si s tou selekci matiny planujes hrat, tak doporucuju minimalne 20l bubbler a vic, jinak poznas jaky utrpeni je hlidat PH v mensich kyblech.
Jako doplnujici vybavu hnojiv bych si urcite poridil Plagron Cropmax + Plagron Phytamin a pravidelne matiny strikat. Pak urcite RHIZOPON AA 0,25% na zakorenovani rizku.
Jinak urcite se priprav na dosti vysoke investice v podobe kvalitniho Ph metru minimalne, protoze rizecci i matiny maji radi vyrovnane Ph kolem 5,6.
Naposledy upravil Firestarter 19-05-2006 v 12:36 PM
1. preco matku pod 400w? neni zbytocne takto prekrmovat matku, ked ju mam len decka? alebo stacilo by potom 200w matka a 200w decka? ci jak je to?
2. matku teda hodim do hliny
Hele chlope...nejdříve si tu něco přečti.Ptáš se na věci který sou tu několikanásobně rozebraný a popsaný.Stačí studovat studovat studovat a studovat..!!!
Hledej a najdeš vše co Tě zajímá..Alespoň já najdu vždy když mě něco zajímá.A pěstím a nepotřeboval jsem položit ani jeden dotaz.A myslím že to není nejhorší.
Stačí číst a zase studovat a studovat.A hlavně si udělat jasno co chceš!!!!