Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mel bych takovej mensi (vetsi) problemek.
Koupil jsem nejaky semena a ty dal vyklicit,udelal matky,z tech nadelal rizky a tyto rizky dal na kvet abych urcil pohlavi a nasledne vybral ty nejlepsi samicky.No a kyticky pekne kvetly,samce jsem vyhodil a zlikvidoval,ale jake bylo moje zdeseni kdyz nekterym samickam zacaly narustat i kulicky.No je to jasny - nektere domnele samicky jsou hermáči.No a ted o co jde?
Mam je zlikvidovat i s matkama a nebo ne?Ja je nejspis zlikviduju protoze samozrejme o hermace nestojim,ale zase si rikam,ze matky nemusi byt vubec hermáči a ze zhermafroditeni zpusobil treba jen nejakej stress.Alespon tak se to pise na groweru.
-Takze jak to s tim je?Kdyz jsem z matky pri selekci udelal rizek kterej je hermac,je matka hermáč a nebo ne?
-Mam zkusit udelat novy rizky a nebo rovnou zlikvidovat matky i s klony?
gona - To chapu,ale jde o to,jestli je pravda co se tady pise,ze hermac opravdu vznikne stresem.Ty kytky nijak velkej stres nemely.Jde mi o to,jestli to vubec zkouset znovu.Riziko prehlidnuti nejaky koule je celkem velky.
Nebo jeste jinak.Vy osobne by jste to zkusili znovu dat na kvet a nebo to rovnou zlikvidovali?Podstoupili by jste to riziko,ze az to jednou date do skrine muze vam s toho vzejit hermac?