Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sa mi zda neprakticke ked niekto zalozi nejaky thread a je mozne aby ho uzamkol niekto uplne cudzi. Mala by to byt vysada zakladatela,pripadne tuto moznost by mal mat iba moderator.Nemyslite?
fakt?ma to napadlo ked mi niekto uzavrel thread.http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=23403
Myslim ze som nemal nejaku blbu otazku a chcel som to tam napisat.Mno good teda.Budem si musiet este raz prejst pravidla.
Ale kdyby si lidi mohli svoje thready zamykat, smazávat a eventuálně přesouvat, tak by mohlo uzavření vlastního threadu jako zasíračku mohlo považovat za polehčující okolnost
Mohlo by ubýt poráce MODům...
weider - nejakej moderator to zavrel,protoze tvoje otazka byla zodpovezena.Micha se 1dil perlitu a 2 dily zeminy.Par clenu ti to tam napsalo.Jinak me osobne je to fuk kdo zavira thready pokavad nezaviraj ty moje
Mas jeste moznost nejakyho moderatora poradat o znovuotevreni threadu pokavad to povazujes za dulezite.
weider: thread ti zavrel Dude, klidne ho tu nabonzuju Jakozto mod na svem miste zasahuje vzdy ve spravnou dobu a s neomylnou presnosti
Jahudka!: Tak kteryho threada ti zavrem dnes? ententyky..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
presne jak pise Hanyz, tema muze zavrit pouze jeho autor ci nekdo z Grower Teamu.. nikdo jiny to nemuze udelat
a jak je vidno, otazka jiz bylo zodpovezena, tak tema zaviram..pokud by si nekdo chtel smazat svuj prispevek, necht me kontaktuje
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so