Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar groweři,
mám takový dotaz ohledně feminizovaných kytek. Zajímalo by mě jestli jsou aspoň v něčem lepší než regular, protože jsou akorát náchylnější na
vnější vlivy a holky vám stejně můžou oplodnit hermáči, které musíte likvidovat. V čem je teda jejich výhoda???
Já bych se chtěl zeptat, jestli může samec oplodnit kytku, která je ještě v růstové fázi... Dostal sem řez, kterej měl už blizničku, ale když sem to dal na růst s feminizovanou kyti, tak se ukázalo, že to je asi hemáč
to lootman- dikec moc, konečně dobrá zpráva mír
První a druhý 400w indoor - = A E R O P O N I E = -
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...