Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Tomi Poser bubbler 1st
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Hydroponie Tomi Poser bubbler 1st Příspěvek č. 1




Zdravim vsechny.
Predem upozornuji, ze jestli tady budu mit nejake hrubky, tak sorry.
Neziju v Cesku, ziju jiz nekolik let v zahranici a prostredky ktere nakupujete v Obi, nebo v Baumaxu, ja nemam moznost nakoupit, protoze tyhle obchody tady nejsou. Jsou tady obchody podobne, ale to co v nich nabizeji je opravdu moc rozdilne, je to v podstate uplne neco jineho, takze musite chapat, ze budu rad za kazde vase pripominky a rady, ale nevim jestli budu schopen v kazdem pripade jim vyhovet.Uvidime.
Proc jsem se rozhodl udelat indoor je velmi jednoduche.Pestovat venku neni mozne vzhledem ke zdejsim klimatickym podminkam.A proc vubec pestovat?Uz nekolik let tady hulim has, leze mi krkem(bez nejakeho machrovani), trava se tady koupit neda a kdyz uz na ni narazite, tak stoji majlant.A nakonec travka je proste travka te se nic nevyrovna.
Ten kdo nasel prvni travu, tan by mel dostat Nobelovu cenu.
Ale dost kecu a pojdme k veci.

Jeste male upozorneni pro vsechny kdo zacinaji jako ja.Od listopadu lonskeho roku jsem tady na Groweru cetl, cetl,cetl a zase cetl kazdej vecer nekolik hodin.Kdyby jste se zeptali me pritelkyne, tak ta by vam to potvrdila dost razantnim zpusobem:-)
Az ted si myslim, ze uz o tom neco malo vim a tak se pokusim zacit a budu rad za vsechny rady a pripominky.

Skrin 70 x 40 x 180 cm.
sodik 400W
2 x 15l ctyrhrany kvetinac (asi)
Rockwool 10 x 10
Misty from Nirvana
AH of Holand
korenovy stimulator nejake holandske vyroby z grow shopu.
2 x ventilator TD 160 m2 Odtah a Pritah
2 x vzduchivaci motorek + 2 x vzduchovaci kamen 10 cm.

Misty jsem si vybral vzhledem k vynosu, protoze se mi zamlouval svymi vlastnostmy a taky hlavne proto, ze jsem se na Strankach Nirvany dozvedel, ze jsou vhodne pro zacatecniky.Stranky maji v menu i Cestinu a funguje to docela rychle, rzchleji nez jsem vubec predpokladal.Do 7 dnu jsem je mel doma.

Dle navodu na groweru jsem dal naklicit seminka za dva dny jsem mel 30mm klicky.Klicivost 6 z deseti.Tak doufam ze z toho budou aspon 3 samice.

Na zastipavani chci pouzit tecniku FIM.Bez mrize.Pro ted.

Teplota ve sktini je 25 az 28 stupnu, vlhkost vzduchu je 70 az 80 procent.Rezim 18/6.

Nachystal jsem RW dle navodu na groweru 30 procentni roztok EC nemerim, ale uvazuju o koupeni kombinovaneho EC a ph metru.Ph upraveno na 5,2 pro napousteni RW.

Pokusim se sem vlozit nejake ty fotky a budu se snazit aktualizovat to tady co nejcasteji.

Netusim k cemu jsou dobre ty karmy, ale jestli je to potreba k necemu, tak mi taky naky poslete a ja si za ne pak neco koupim.:-)))

Kazdopadne jestli uvidite neco spatne dejte mi vedet budu rad za vsechny rady a pripominky.Jestli jsem tady napsal neco spatne nebo udelal spatne, tak mi zase dejte ty zaporny karmy a pujdu zebrat.

Old Post 03-04-2006 v 22:20 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 2




Takhle vypadaji po ctyrech dnech.ze spodu jsou korinky, ale jeste nezasahuji do roztoku, ale uz jim bublam.

Old Post 03-04-2006 v 22:35 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 2488  

Příspěvek č. 3

Vypada to OK, jen nekolik pripominek k tomu co jsi udelal jinak nez obvykle.
Rockwool se obvykle pouziva na zakoreneni jako mensi kosticky. Neco kolem 4x4 cm. Ty se pak daji do kvetinace plneho kermazitu. Ty jsi zvolil velke kostky 10x10. Ta dira co v ni mas rostlinku, ta je prave na tu malou kosticku. Nechas si to vyklicit v te male kosticce a tu pak strcis do te velke. Ale jak rikam ty velke kostky se pouzivaji spise na NFT, nebo ebb & flow. Do bubbleru jsem videl vetsinou ty male v keramzitu. pH pro napousteni RW jsem videl uvedene jako 5.8, ty mas 5.2 ale to je asi jedno, kazdy to dela trochu jinak.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost


Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 04-04-2006 v 07:08 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 4

Zdravim vsechny a dekuji za rychle reakce.

4 Omnihash:Jsem v Irsku uz 5 let.Pakarna!Vsadim se s tebou o co chces, ze blbejsi narod jsi vzivote nepotkal.Proto tady vsichni huli, zacli hulit i ti co nikdy nehulili,dokonce i ma pritelkyne, ktera byla toho odpurce huli a nekdy mi vytocena z prace napise at ji nachystam brcko az prijde domu.Mela rada has a travu primo nesnasela, jenze has te utaha a uspi, takze zacala preferovat tu travku, protoze je takova zivejsi.Ted se mi stara o kyti kdyz nejsem doma.Nekdy bych rekl, ze z nich ma vetsi radost nez ja.Huli tady kazdej, proto, protoze je to opravdu utek z krute zdejsi reality.Navic to pocasi je tady opravdu depresivni.Za K+ diky, ale s tim nakupem fuckt nevim, kdyz tak dam vedet.Euro bude mit ale asi vetsi kurz.:-)))kazdopadne thanks.

4 Sinuhetikec za pripominky, ale jsem opravdu amater a o RW a jeho pouziti jsem se tady moc nedocetl, spis jen ty zakladni informace.Dalsi vec kamo, schanel jsem tady keramzit jak blazen, ale fakt jsem nic nesehnal, ani nic tomu podobnyho.Kdyz jsem rekl hydrofonie, tak vedeli o cem mluvim, ale to bylo vsechno.na hydro tady nemaji nc.Jinak na zahradky na co si vzpomenes.Proto jsem to resil RW nemel bych tu kyti do ceho ukotvit.Premyslel jsem nad hlinou, ale byl by vsude bordel a barak je pronajatej, sem tam se tady ukaze majitelka, tak nechci aby mela sebemensi podezreni, navic co jsem se docetl tak ten bubbler by mel byt o neco rychlejsi nez ta hlina.
Nic proti tobe nemam, ale v zakladnich informacich pro pestitele RW jsem se docetl, ze ph roztoku ma byt upraveno na 5,2 protoze samotny RW zvedna ph kdyz se proleje.
Ja si myslim ze je to stejne vsechno jen o zkusenosti a o zkouseni a zkoumani a tak dal, jenze tu ja mam jen s pestovanim venku a v hline.Toto je ma prvni zkusenost s indoor a jeste k tomu bubbler.Jen jsem postupoval podle rad na groweru.V kazdem pripade diky za prispevek a s tim RW jsi mi pomohl, aspon to vim pro priste.Ted uz je na dalsi upravy co se tyce RW pozde.Uz jsou celkem prorostli korinkama.Mam strach to nafotit aby tomu ten blesk nedal na prdel.memelo by to prijit do kontaktu se svtlem.

Takze jeste jednou diky a jak bude nejaka zmena tak to sem hned hodim a budu se tesit na dalsi vase reakce.

Old Post 04-04-2006 v 19:36 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 1735  

Příspěvek č. 5

S tou misty je to podľa mňa dobrá voľba Mám ju tiež,z rezu a som s ňou veľmi spokojný.Síce som s ňou išiel len pod úsporkami a teraz 70W sodík,ale ak majú v Nirvane stabilnú genetiku tejto misty,tak budeš podľa mňa spokojný po všetkých stránkach,len ten výnos neviem potvrdiť,možno pod vyššou watážou sa bude správať ináč.Ale podľa mňa je výnos uspokojivý.Toto kolo idem 9x misty sog
Čo sa týka toho rockwollu,ak budú mať dosť miesta na korene,nie je asi tak podstatné,v čom sú ukotvené.Miesto keramzitu by si vlastne mohol použiť aj nejaký riečny štrk(guľatý,hrubší).Alebo nabudúce ísť kokos,ale k tomu by bolo vhodné nejaké čerpadlo,kapiláry,digitálny časovač a možno by nebol potrebný ani cirkulačný systém,ak by si to nastavil tak,že by sa voda stihla spotrebovať
Tak nech sa darí v tej ďalekej depresívnej zemi

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 04-04-2006 v 19:51 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 6

All seed packages contain 10 seeds!

Misty je kratka a podsadita rostlina. Limetkove zelene jakoby bublinovite listy jsou tluste a tezke jako salat. Palice jsou huste a pokryte THC zlazami, ktere dosahuji az k macatym stinnym listum. Ackoli Misty sdili geny s White Widow, dozrava rychleji a ma tesnejsi palice s vetsimi vynosy. Misty vydava silnou pizmovou vuni, pro nekoho podobnou potu. Oproti svemu vyraznemu aroma, je koureni Misty sladke a zanechava v puse cukrovy chutovy ocas

Plant type: Best suitable for indoor growing.
Plant height: Short- Mostly Indica
Stoned or high?: Stoney yet high- Allround Buzz
THC level: Strong 15-20%
Flowering Weeks: 8/9
Yield (Sea of Green on one m2) : 500
Harvest Month: 8/9
Grow difficulty: Easy (Good for beginners)

Toto je primo z Nirvany.
Hele ja teprve zacinam, zatim jsem se zhlidl v bubbleru o kokosu toho vim strasne malo.Ale snad priste.Nejdriv se musim naucit, proto Misty, ale casem bych se chtel pustit i do njakych lepich odrud.Kazdopadne Misty jsem myslim nikdy ani nehulil.Takze uvidime uvidime.Zdarec a dikec.

Old Post 04-04-2006 v 20:10 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 1735  

Příspěvek č. 7



Plne súhlasím s tým,čo píšu.Inak ako píšeš,že časom lepšie odrody,myslím,že misty je dosť dobrá odroda.Ale s inými moc skúsenosti nemám.Zatiaľ som mal len 3 druhy.Tu je foto spod HPS 70W,tuším 53. deň na 12/12

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 04-04-2006 v 20:22 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 8

No kamo ja ti reknu!Opravdu krasavice!A to mas 53.den kvetu?Za jak dlouho to chces zacit kosit?Jak je Misty nachylna na plisne a podobne?Moc pekny.

Old Post 04-04-2006 v 20:31 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 9

Za jak dlouho jsi prepnul na 12/12

Old Post 04-04-2006 v 20:33 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 1735  

Příspěvek č. 10


No,prepol som asi po pol roku rastu ,fakt to bola vlastne byvala mamina .Ale podobne vyzerala aj tá,čo bola asi 6 týždňov na raste.Ja som ich mal z rezu,takže zo semien neviem.Ale po prepnutí vyrastú max. do 100% takže keď budú v polovičke využiteľnej vášky skrine,tak prepni.Minimálne sa tuším udáva 30-35 dní od vyklíčenia,ale to asi vieš
btw,kytka je už skosená,asi v 60. dni.už sa moc nemenila a potreboval som uvoľniť trochu miesta pre ďalší grow.Toto bolo na kvete v dosť stresovej situácií(výkyvy teploty,skoro žiadne vetranie,bola by im zima,mal som to na pude)
To s tou náchylnosťou:ako ich dám pod sodík,tak sa im začnú na väčších listoch tvoriť také hnedé fľaky,teda skôr bodky,ale tie nevadia a časom sa už netvoria.A teraz mi hnednú konce listov,ale len na dvoch z piatich.A obidve sú v jednom kvetináči,kvôli porovnaniu,taký malý pokus.Ale myslím,že sú odolné dosť,dával som im celkom záhul a prežili všetko
Toto je fotka misty z rezu asi po dvoch mesiacoch,stále zastrihávaná(asi 15 rezov už z nej bolo) a má výšku asi 20cm

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Naposledy upravil expiry_date1 04-04-2006 v 20:53 PM

Old Post 04-04-2006 v 20:45 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 11

Tak to je maso.Ale dostal jsi me!Po precteni prvnich par slov jsem vytrestil oci!Po pul roce:-)))Ted tak nad tim premyslim, asi bude dobtry, kdyz udelam nakou matkarnu jako mas ty.Musim nad tim premyslet.S tm prepnutim jsi me taky soknul, nevedel jsem ze po prepnuti to jeste roste.Myslel jsem ze to uz jen kvete.Kadopadne dikec, musim se loucit, v nedeli jsem sejmul autem bazanta ve 100km/h.Musim osefovat pojistovnu.Tak zatim se mej.At ti to roste a kvete taky.

Old Post 04-04-2006 v 21:11 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 12




Zdravim vsechny growery.Dnes byl nedherny den a ja muzu jen pridat dalsi fotky.Dnes je to 7.den rustu.Nikdy jsem to nesledoval tak peclive jako ted,takze nevim jestli je to maly a nebo nto ma spravnou velikost.

Old Post 05-04-2006 v 19:29 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 1735  

Příspěvek č. 13

To s tou matkárňou je dobrý nápad ak máš možnosť.Nechaj ich vyrásť aspoň na 6-7 pater,kadej urež klon,všetko dobre označ,klony daj zakoreniť a potom na kvet.Tie pôvodné rastlinky nechaj v skrinke na 18/6.Po nejakých dvoch týždňoch zistíš samce(môžeš si nechať na opelenie nejaký peľ ) a ostatné nechaj dozrieť.Všímaj si chuť,náchylnosť na plesne,veľkosť,množstvo přyskyřice....proste zisti,ktorá sa Ti najviac pozdáva.Z tých maminiek si potom narob nejaké klony a všímaj si,ako rýchlo a kvalitne pustia korene.Proste si budeš všímať všetky pre Teba dôležité veci a necháš si potom tú najlepšiu.Takáto jednoduchá selekcia by Ti pre také samozásobovanie mohla stačiť.Alebo ak je miesto,tak si ich nechať všetky a dať potom niektoré vykvitnúť neskôr.A spomalí sa to tak o 2 týždne,kým budeš mať aspoň nejakú úrodu,ale potom už budeš mať isté samice A ak by si potreboval semienka,tak opelíš nejaké palice
A môžeš si objednať ďalšie semienka a vyselektovať si iný druh,aby si nehúlil furt to isté(aj keď to bude dobré )

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 05-04-2006 v 19:57 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 14










Zdravim vsechny a hlavne expiry_date1.
Dikec za paradni navod.Rozhodne o tom budu premyslet, ale pro tentokrat to musim vypustit.Je to prvni pokus, tak se chci pro zacatek venovat jen tomu co tam je.Ale dikec za jednoduchej navod.
Dnes je to 10.den rustu tak pridavam par fotek.Roste to jak z vody!:-)))
Pred dvema dny jsem zjistil ze nejak holky meni barvu.Prvni co me napadlo bylo vysoke ph.Dost jsem uz tady toho precetl, tak proto me to napadlo.Zmeril jsem jsem ph a bylo lehce prez 7, takze jsem ho upravil na 6,5 a holky zacli zase menit barvu k lepsimu.Tak se na to mrknete sami a pripominky at se jen hrmou.
Diky

Old Post 09-04-2006 v 22:52 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 15

Fotka 4,5,6(fotka 9 je i fotka 6)
Fotka 4 nevim proc ale takhle to s ni bylo od zacatku, byla hodne tmava uz od malicka,ted se to zacina stracet, myslim ze bude o.k.
Fotka 5 ta je nejmensi, zato ma nejvetsi koren.Mzslim, ze bude taky o.k.
Fotka 5 a 9 taky nevim proc, ale zustala dole, rostl nejdriv koren, ale pak se zacali zvetsovat listy, jenze nesla nahoru, nahoru zacala jit az mela asi malo mista.Myslim ze bude taky v poho.
Ostatni holky jsou myslim taky o.k.
Jen se hrozim toho, kolik z toho bude samcu a kolik bude samic.

Old Post 09-04-2006 v 23:07 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomi Poser
Stálý Člen

Karma uživatele Tomi Poser - 61% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 63  

Příspěvek č. 16

Nazdar lidi,nevim jestli to tady vubec nekdo cte,ale i tak to tady zase doplnim.
dnes to je 14 dni rustu a 2.tyden bublani,takze jsem jim vymenil roztok, uz jsem ho udelal 100%.ph upraveno na 5,8 ale prvni 2 dny to budu kontrolovat, protoze tz bublinky jak to poradne promichaji, tak ph vylitne skoro na 8.
Jinak mam uz 4 patra, takze dnes az se mi tam rozsviti, tak budu zastipovat a pokusim se o FIM techniku a patricne se to pokusim zdokumentovat, protoze fotek s FIM je tady malo.Mam na mysli jak by to melo vypadat.Tak se uvidi, jestli jsem to dobre pochopil.


A pak tady mam ale jeden podstatnej problem a potreboval bych poradit od nekoho zkusenyho.
Svitim tomu 18/6 a to od 6ti od vecera do 12ti odpoledne, jenze vcera tady byl z elektrarny listek ve schrance, ze pristi stredu nepujde proud od 9ti od rana do 5ti odpoledne.Coz znamena, ze sejim ten rezim zkrati na 15/9.
BUDE TO VELKY PROBLEM???

Old Post 13-04-2006 v 18:01 PM
Tomi Poser je offline   Profil uživatele Tomi Poser   Find more posts by Tomi Poser   Foto galerie člena Tomi Poser   Click here to Send Tomi Poser a Private Message   Add Tomi Poser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5362680 seconds with 34 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív