Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
??? Nemáte nikdo zkušenosti s měřením PH a EC přímo z počítače?? Hledal jsem na webu a všude jsou sondy na nějaké automaty přímo na pc jinak nic, jediné co jsem našel je zde starší článek s nefunkčními odkazy
neptis - Tohle by me taky zajimalo.Myslim si ze na to budou potreba nejaky extradrahy elektrody a asi se to bude pouzivat jen v chemickach a tam kde to je opravdu treba.Vsude v praxi jsem videl ze merili klasicky..
No chlapi, nevim jak vy, ale za elektrodu 1200 nedam Zkusim se poptat ve skole, co je vlastne ta elektroda zac, jestli by to neslo nejak osidit, ale mam takovy dojem, ze ne takze budto PH metr za cca 1300 anebo PH Akvin. Takovy EC metr je konstrukcne mnohem jednodussi, a hlavne neni potreba zadna elektroda za 1k - vic info muj prispevek v threadu Dedy Mraze
2 Colek: Ja jsem vedel, ze se mi to s tim a-radiem a ph adapterem k multimetru nezdalo ) K+