Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi chtěl jsem od vás poredit jestli je dávání bonusů k objednému modelu automatické nebo jestli si musím o bonus napsat jo a jestli dávají všechny seeds banky bonus děkuji za odpověd
Bonus není automatický, ani ti nepomůže, když si o něj napíšeš a některé seedbanky ho dávají například až od určité výše objednávky. Je to naprosto na vůli seedbanky a ty to nikterak neovlivníš, jestli ti jej pošlou nebo ne. Snad se najdou vyjímky, ale pochybuju.
no nemyslím si že bonusu dávají jen tak na mátkou nekteré seeds banky to dávají automaticky např. nirvána jiné podle počtu objednaních modelů jiné nedávají vůbec a pravě u těch se vyplatí o bonus poprosit pomocí emailu takže není seeds bankas jako seeds benka a taky to není bonus jako bonus takže ti 2020 radím napiš si nejprve email seeds bance od ktré budeš brát a pak teprve si objednej
objědnej si u nirvány víc jak 4 modely a ještě ti k tomu pošlou striptárku ne vážně ješte se mi nestalo aby někdo z mého okolí bral od nirvány a ta mu neposlala bonus mě osobně už 2x ale víckrát jsem od nich už nic nechtěl vidět ale je to už 1,5roku tak možná se co si změnilo
ja bejt firma a rozdavat bonusy, tak jedine za cenu, ze ziskam zakaznika....a tudiz bych i inzeroval ze to rozdavam...je to vlastne v mem zajmu (jako firmy)...