Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám, že pán pojede aeroponii AMAZON od Nutriculture, hmmm - tak to budu sledovat. Chtělo by to popsat nějakej technickej setup, jink to vypadá goood...
Na první fotce vidím tepelně nezaizolovanou střechu. Jak budeš řešit přes zimu teploty v době nesvícení? A v létě pěstit asi taky určitě nepůjde.
Jinak ze tvé elektroinstalace mi trochu běhá mráz po zádech. Je sice vidět, že není udělaná lajdácky, ale uvědom si že dřevo a sádrokartón nejsou nehořlavé materiály. Ikdyž tohle bych mohl psát v každém druhém threadu v indoor galerce...
Dále se už jen připojím k ostatním s žádostí o popis setupu
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Ahoj všem, pro uklidnění, ta fotka elektriky a nezaizolované střechy je dělaná při práci. střecha je zaizolovaná, a elektrika je komplet v plné mědi, jen bodovky jsou na šňůře a i ta je na 30A. Samozřejmě nechybí jističe, fíčko... Je to domeček v domečku. Můj táta dycky říkal: " Buď to dělej pořádně, a nebo vůbec..." Šířka x délka x výška domečku je 2500 x 2500 x 2000 mm. Vevnitř je vytapetováno parotěsnou fólií, co se dává na střechu. ;oD Systém jsem si zvolil aeroponický Amazon, jak psal Rappa, pro šestnáct kyti který měli dnes sedět vevnitř, ale cosi se posralo, nevím co, ale ph upravený, ec taky, trysky to nádherně rozstřikují teplota je gut vlhkost taky a kyti nigde... Nad tím je stínidlo Cooltube vevnitř našroubená Philips son-t plus 600W a do domečku by se měly vlézt tyto systémy dva na pohodlno a tři v nouzi..: by matko291:..
Zdravim Don_Michael,
divam se ze to rozijzdis ve velkym na prvni grow 6m2, to je dost velka plocha.
Napis veci info.
Jaky mas ventilatory?Cim hnojis?Teplota?vlhkost? atd.
Mno zatim to vypada zajimave, urcite to budu sledovat.
Ahoj Dalasi,
myslíš že je to velký? Hnojím AHčkem, teplotu mám teď na 25° C a vlhkost mám na 40% ventilátor je TDM 200, 125mm a při testovacím provozu nebylo potřeba ho ani zapnout. Nevím jak se mi to povedlo, ale funguje tam přirozená cirkulace, a je to asi tím že to flexo je nahoru jako komín, a v cooltubu sem nechal sklo, takže jak se to tam zahřeje, tak to stoupá samovolně tím flexem pryč. a druhej ventoš je v topným tělese, a ten to honí po cimře
Zdar a sílu kolego
Vypadá to vážně precizně provedeno komu čest tomu čest.
Pouze technická k amazonu.
Problém z počáteční stagnací klonů je věc na kterou si budeš muset zvyknout pokud nebudeš používat amazon zároveň jako propagátor (vlastníš li zvlhčovač tak ve své podstatě máš velký propagátor). Osobně jsem opustil od rw a klonuji bez. Pokud jsem to dobře pochopil plánuješ dokoupit bratříčky, určitě jdi do 32místného hybridu (je za stejný prachy, máš víc hydroponických květináčků a hlavně můžeš dělat selekci nejsilnějších klonů bez dramatické změny prostředí). Vybereš nejsilnějších 16 a zbytek patří na smetiště dějin, díry zaslepíš. Nezapomeň na poměrně decentní vztah ke koncentraci hnojiva u aeroponie. Pokud jsi ještě neměl možnost praktikovat budeš čumět, je třeba se připoutat páč DWC s výkonem 2x270l/h je proti Amazonu šourající loudal.
Držím palce a těším se na srovnání tvých 600 a mých 423
Měj se
„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)
Ty rezy vypadaji dost mizerne, jako by driv hnily, nez zacaly poustet korinky. Neni tam moc vody a moc vlhko? a jaka je uvnitr teplota? ja bych to nezaviral tim deklem.