Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Elektrika: 2 x 36W oceanic colour
1 x 36W oceanic light
Hlína: Zahradnický substrát
písek
ovčí humus
Poměr jednotlivých složek nevim. Já to míchám podle voka!!
Hnojivo: Kristalon start
(Floran) květ
Models: Jock Horror z řízku
Jelikož elektrika je drahá a sodíkovka žere moc rozhodnul jsem se pro zářivky. Měl jsem s nima zkušenos už dřív když jsem jel Horrora pod 3 x 36W cool white. Docela pěkně to rostlo moc to nežralo a celý svítidlo jsem měl doma. Moc se to ale tahalo tak jsem vysypal prasátko a za 600 jsem koupil tři colour žářivky. Mám to pod níma asi 14 dní a dení přírůst je asi okolo 2 cm. Pro zvyšování vlhkosti používám topítko do akvárka s termostatem ponořené do zatím pekáče plného vody. Teplota je nařižena asi nba 28 stupňů a vykon asi 100W.
Alebo použi mokrý perlit,miesto tej vody.A ten ohrivač tam môžeš nechať,len musíš dať väčšiu vrstvu vody,aby bol zaliaty a tým pádom samozrejme aj perlitu.
hele me taky nedavno zcervenaly nektery rizky a to pri zmene svetelneho systemu...a pak zacali kvest...
a druhy pripad kdy se mi to stalo je, kdyz jsem pouzil kvetovy rizky....
ps a ty meris vlhkost?
si myslim, ze na zarivky a substrat mas docela pekny prirustky...
hi chcu si taky neco podod udelat se zarivkama ma mati risky a rust mam na to skrinku s mensima rozmerama budu ptrebovat trubice s max delkou 75cm chci pouzit taky nakou kambinaci zakladem by byly levne philips 965 knim bych chtel pridat nakou tu spesl treb. oceanik blu nebo tera nebo flora od osramu . nemas nakej tip. kterou zarivku pridat hlavne na rust a klony
hm..bych rekl, ze se kvetu obavas opravnene...pocitej s tim, ze ti ty zarivky prosviti cca 15 nebo 20 cm.... coz uz u pulmetrovy kytky je docela slabota....dej jich tam vic a popremejslel bych treba i z boku.....to chci videt jak to dopadne....
Taky jsem přemejšlel zě dám ty zařivky kolem tý kytky jako do trojuhelníku. dvě z boku a jednu nahoru. A nebo si pořídím 150w sodík. Pod zařivkama mě to bude růs a pod sodíkem dozrávat.
zhuler máš to moc pekny chci se zeptat odkat máš ty zařivky a kolikati vatove to sou a kolik staly moc diky a máš to moc pekny přeju hodne štesti v dalšim indooru
kutil:Vše ohledně typu zářivek je uplně nahoře. Jedna stalá 189Kč A a kupoval jsem je na www.akvarista.cz. Jsem toho názoru že zářivky tohodle výkonu a typu jsou mnohem lepší na růst než sodík a na květ ještě nevim ale myslim že to bude taky vostrý. V nejbližší době budu kupovat ješ 2 x Oceanic colour.