Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweri!
14.11.2005 jsem koupil v Hydroponicu na Cymburkove za 1050,-.
Problem je v tom, ze smrdi jako Herkules, vypada jako herkules, spatne se rozpousti a celkove to vypada jak nejakej hlen nebo lepidlo. Pritom jsem ho kupoval uz driv a byla to zluta tekutina a ne sliz.
Mylite si, ze me v Hydroponicu ojebali neboze to premrzlo nebo jeste neco jineho? Co byste na mem miste delali?
Když koupím něco, co se mi nezdá, zajdu za prodejcem a vyříkám si to s ním. Nechodím po sousedech s tím, že tam a tam mi prodali zkaženou makrelu, aniž bych vlastně věděla, co tím chci říct - aby tam nechodili? Že jsou to podvodníci? Že si na ně mají dát bacha?
Chceš něco konkrétního naznačit? Anebo máš ke sdělení nějaká fakta, třeba jak se k tomu postavil prodejce?
jo . tenhle lektvar se skladuje v lednici. vydrzi tak rok a pak zacne smrdet jako pukavci. to uz je v prde.y
bez tam a vrat mu to.za ty prachy co jsi za to dal,by ti jeste mel dat druhou lafev treba phytaminu zdarma.
cest
Dneska sem si ho koupil taky a vypada to fakt jako hlen, ale kdyz sem to napsal typkovi z GS, tak rikal, ze to tak ma bejt a ze to staci rozmichat ve vode a az pak aplikovat. Co vy na to?
Green Sensation ma presne konzistenci jak poisujes,//stribrnej sliz s kterym se neda vudec pracovat,zadnej herkules nebo hlen.. proste co mas to je origo,,,a kurva to maka..zdar..
Jestli budete pouzivat Green Sensation u dripu, tak doporucuju fakt pravidelne michat, jinak se muze stat neco podobnyho jako me na obrazku Takze asi bude nejlepsi zapnout jeste jedno cerpadlo na poradnou cirkulaci roztoku a bude to v poradku.
presunuto ze smazaneho threadu - abych nemusel mazat ..
citace:
Původní příspěvek od Firestarter Ja mam zkusenost s Green Sensation na dripu a na to jakej to je hnusnej hlen, tak to docela ujde - palicky jsou znatelneji "nabobtnanejsi", ale zase to neni takovej markantni rozdil jako bez pouziti - proste vysledek bude lepsi, ale za nakou cenu. Dobry je taky to, ze se pridava 1ml na litr a i kdyz to vypada jako hodne husta koncentrace, tak to zvysi EC jen nepatrne. Nevyhodna je bohuzel cena a rychla spotreba.
Jeden muj znamej si stezoval, ze v hline mu to nepomohlo vubec - tezko rict, jestli byla chyba u znameho, nebo u GS
Final Solution pouzivam uz dlouho a diky jeho kvalite, kterou vidim na vlastni oci nemam ani potrebu zkouset jinej Finalovač. Paličky se opravdu osypou mnohem vice krystalama a zmeni se i chut vyslednyho materialu k lepsimu. Dalsi vyhoda je 100% BiO slozeni a obsah vsech potrebnych latek na konecnou fazi kvetu.
Rozhodne existujou i dalsi doplnky, ale s tema bohuzel zkusenost nemam a nebo jsi je tady nechtel rozebirat Experimentovat se vsim moznym se urcite hodi, ale neni nad to si najit nakou svoji kvalitni stalici a ty se drzet - pak clovek vi, co od aplikace ma ocekavat a jaky budou priblizny vysledky.
Čau potřeboval bych vědět kolik z vás se setkalo s řídkým hnědým "green sensation".
Nemůžu přes vyhledávání najít, jestli jste se s tím už někdy setkali a jak jste to řešili...
Jedinej nejsem už sem to tu minulej rok někde vyštrachal že plagronu i kdosi psal ale teďka to nemůžu najít. A v growshopu jsem samosebou byl ale řekli mi že je to v klidu zmrdi tak to jel kamarád a byl to šit ja mam druhou půlku ale nerisknu to s ní a koupím si radši novej protože v jiných growshopech o tom nic neví ale u nás v Olomouci jich mají plnou várku a tvrdí že je to jiná receptura a že jestli nevěřím ať zavolám do prahy a tad.
Mě to nezajímá jmenuje se to green a ne brown sensation a výrobce na svých stránkách o tom nemá ani zmínku