Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, tak dnes jsem, o zkoušel moji skřín je 190x50x100 . Mam tu dvě sodíkový výboje vatáže 50W. Skřín je vystlaná černo/bílou folií ( growshop ). Dva větráky z PC bez problému zajištujou výměnu vzduchu ve skříni. A tý sodíkový výboje skoro vůbec nehřejou. Větráky trochu hučej, ale nic hroznýho to neni...tak ted jenom zasadit semínka a čekat...
Pojedu noname skunk a eště něco co ani nemá snad jméno. První pokus tak to nechci nijak dramatizovat...No a kytek? tak to eště nevim...taky záleží jestli se mi vůbec chytnou semínka... Myslel sem asi tak 3 - 5 kytek. Uvidim, aby se tam vešly---
Krypto - zajimalo by me jak vis ze vykon 70w sodiku je 50w..Kdes to clovece vzal?A pokud vim tak u zdroju svetla se neudava vykon ve W ale v LM,CD,pripadne Mcd,Luxech.Rozved to rad bych se necemu priucil..
já to neumim vůbec pěstovat, talže si myslim, že mi to stejně za pár chcípne...musim se vypracovat na zahradníka... Jasný, že nechci žádný seno, ale tak zas nechci vyhozovat prachy za dobrý modely, když to stejně podělám...
Krypto- prece do toho nejdes s tim ze to podelas?Podelas to prave jedine tim ze si nekoupis kvalitni kytky,kvalitni svetlo atd atd...
Bejt tebou vezmu 200 a koupim nejaky rizky tady v bazaru...
nemam už prachy na řízky...ale tak uvidim jak to pojede...třeba to koupím eště během měsíce...ale zatim sem nevyřešil jak udělám stínítko ani na jednu výboj. Koupil sem na burze jelení hřbet taková plechová forma...no a z toho to chci nák vyrovbit...eště mam slíbený jedno stínidlo za 100..tady vod jednoho typa. Jinak uvidim no, asi ty řízky by byli dobrý.. Výbavu si myslim že nemam špatnou...na to za kolik sem to všechno pořídil...dola by se říct za hubičku
to neni špatnej nápad...ale spíš řešim jak tam upevnim tu objímku... kooupil sem v gs takový hlinikový profily na tu výboj dělaný. Jako stínidlo nákej kus plechu to když vobejdu popelnice tak něc najdu, ale musim to nák celý zavěsit a připevnit...