Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » HELP--OSRAM Planta star 400w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Li-quan
Stálý Člen

Karma uživatele Li-quan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Li-quan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Li-quan - 93% Pěstitelská

Nápad HELP--OSRAM Planta star 400w Příspěvek č. 1

hoy ....
potřebovala bych radu a sice, zdali je dobré používat uni-výbojku,
tedy kombinaci metalhalog. a sodíku.
Konkrétně tedy OSRAM Planta star

Tuším, že bude asi lepšejší použít samostatně MH na růst a SODÍK na květ, ale zajímalo by mě jestli je v tom až tak velký rozdíl, abych si s tím trápila hlavu.

Bohužel má finanční situace dovoluje zakoupit jen jednu výbojku,
zvolila jsem tedy cestu PLANTA STAR

předem díííík za radu

Old Post 02-10-2005 v 14:20 PM
Li-quan je offline   Profil uživatele Li-quan   Find more posts by Li-quan   Foto galerie člena Li-quan   Click here to Send Li-quan a Private Message   Add Li-quan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Li-quan - teoreticky jsem si taky myslel ze by bylo lepsi kombinovat MH/HPS.Z ruznejch duvodu jsem koupil taky smesovou vybojku phillips son-t agro.Jsem s ni spokojenej na maximum.Kytky pod ni ze semen za 20 dni mely 30cm..Myslim ze ciste pod MHackem by to uz nijak extra rozdilny nebylo.Srovnavat to ale nemuzu protoze jsem pod MH nikdy nepestoval.Kazdopadne rychlost rustu byla ohromujici a jsou to silny,vitalni a pekny kytky.Koneckoncu tyhle smesovy vybojky davaj i modry svetlo ktery kytky urcite vyuzijou i pri kvetu.Groweri co pestovali pod agrovybojkama tak uz na ne nenechaj dopustit.Staci si precist par growreportu s agrovybojkou.Rozhodoval jsem se mezi plantastar a son agro a nakonec zvitezila drazsi agro kvuli zivotnosti 30000 hodin.
-Muzes kouknout do myho threadu a tam uvidis jak to pod ni roste..

-Urcite to byla dobra volba...

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 03-10-2005 v 09:47 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Li-quan
Stálý Člen

Karma uživatele Li-quan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Li-quan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Li-quan - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Tak to mi spadnul kámen z hlavy, bála jsem se, že směsový výbojky jsou tak nějak náhražka, ale teď jsem rozhodně klidnější.
Ještě tedy taky zvážím jestli son agro.
Každopádně tisíceré díky za odpověď..
PEACE

Old Post 03-10-2005 v 09:58 AM
Li-quan je offline   Profil uživatele Li-quan   Find more posts by Li-quan   Foto galerie člena Li-quan   Click here to Send Li-quan a Private Message   Add Li-quan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Určitě pořiď výbojku s kombinovaným spektrem. Podle mě to bude na kytkách znát, budou menší a hustší.

Sám jsem to pozoroval, když jsem jel pod metalem a pak pod sodíkem. To modrý spektrum drží kyti pěkně při zemi, když jsem dal sodíka, patra se natahovaly atd... Prostě to povylítlo.

Určo bych to pořídil nějakou tu Plantastar nebo Agro s modrým spektrem.

Fotr woe!

Old Post 03-10-2005 v 10:12 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Li-quan
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Bohužel na phillips nemám takže už mi jí v OSRAMU balej,
nooo je to akutní, brzy přijdou dětičky, tak aby se ve tmě nebály

dííííq

Old Post 03-10-2005 v 11:20 AM
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 6

servus,
mam taky osram plantastar, ted s ni jedu podruhy a max. spokojenost! dobre si udelala za kolik ji mas??

checkni to:
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Old Post 03-10-2005 v 22:21 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Li-quan
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

čau, pořídila jsem ji u nás v elektroshopu za 720 kč, teda s tím že jsem musela počkat až přijde....

Old Post 06-10-2005 v 16:04 PM
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

hm tak ja ji mel za 1000kc z GS ganja bussiness

Old Post 06-10-2005 v 16:14 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

No ja koupil to agro za nejakejch 1200 a tu osram plantastar jsem videl za nejakejch 850.Za 720 to opravdu jde..

Zase je fakt ze se musim growshopu zastat protoze nikde jinde jsem nevidel levnejsi perlit..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 06-10-2005 v 16:17 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Li-quan
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

já growshopu taky nemám za zlé občasné a jemné navýšení cen.
Jednak z něčeho člověk žít musí ALE PŘEDEVŠÍM to beru jako poplatek za KNOW-HOW či jak se to píše, které je někdy i k nezaplacení. Taky určitě záleží jakého mají dodavatele

Old Post 06-10-2005 v 18:03 PM
Li-quan
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

ti také bývají LUMPOVé :-)

Old Post 06-10-2005 v 18:04 PM
Li-quan
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Občas taky člověk myslí že sežral všechen rozum, vyrobí si něco doma na koleni s minimálními náklady a pak zjistí, že to posral..

V g-shopu má každopádně čéék jistotu, že to bude fachčit..
A někdy se fakt vyplatí INVESTOVAT

Old Post 06-10-2005 v 18:26 PM
drtikol
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

tak to kazdopadne, ale clovek znaly v oboru dokaze na stejne veci vic usetrit. GS maj priplatky za rady, ktery poskytnou, takze to je jasny
li-quan: ukaz jak svitis...

Old Post 06-10-2005 v 18:31 PM
CurbY23
Stálý Člen

Karma uživatele CurbY23 - 86% PěstitelskáKarma uživatele CurbY23 - 86% PěstitelskáKarma uživatele CurbY23 - 86% PěstitelskáKarma uživatele CurbY23 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Čus, mno taky vlastnim PlantaStarku 400w a kámoš 600w a plná spokojenost , takže se fakt nemáš čeho obávat (koukni ma muj grow v podpisu a uvidíš jak to pod tou 400w roste) Inač nakupuju všechnu tuhle elektroniku ve velkoobchodu, páč v gshopech to je přecijen předražený a stejně nenakupuju ani moc ostatních věcí v gshopu, hnojky z netu (prostě i s poštovnym levnější) a zbytek potřebného taky buď z netu nebo z velkoobchodů. Tak hodně štěstí

Edit: heh, jako třeba CoolTube sem si dělal sám a vyšla mě na cca 300Kč a faghá nádherně a v gshopu? A to nemluvim o tom, že sem si jí udělal přesně na míru pro mé potřeby

--<|Č|u|r|b|Y|2|3|>--

Old Post 06-10-2005 v 18:39 PM
CurbY23 je offline   Profil uživatele CurbY23   Find more posts by CurbY23   Foto galerie člena CurbY23   Click here to Send CurbY23 a Private Message   Add CurbY23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Li-quan
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

bohužel....zatím jsa skompletovala pěstírnu a stále čekám na řezany..
BUDE to můj první growing, heh tedda inDOOR, venku už mám něco za sebou..chi... každopádum až se to rrrrozyede tak se ráda podělím o své vidiny...
PS.tolik na to nespěchám, zatim co kouřit mám (z toho outu)

p-e-A-C-E

Old Post 06-10-2005 v 18:42 PM
Li-quan
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

to CurbY23 :::: pěkné pěkné, esli tedy říkáš že to má nasvědomí ta PLANTA Star, tak jsem úplně klidná... No stejně ji mám už doma, takže se nechám překvapit, dám vědět jak to yede..
čuzzzzz

Old Post 06-10-2005 v 18:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás