Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To ako myslíš,že Ti Vaši otvoria skrinku a ty im povieš,že je to nejaká paprika?No,vychádzam z toho,že tomu chceš strihať listy.
Jedine zamaskovať dobre skrinku,odhlučniť,pacháč,alebo odsávanie niekam von a modliť sa,aby Ti to nenašli a rozmýšľať,ako im to vysvetlíš,keď Ti to nájdu
Ja to mel vymysleny takto, ve skrini budou naky picoviny a rekne so to rodicum ze tam delam experimenty s kytkama vseho druhu pac se voto zajmam. Casem se daj picoviny pryc a nasadi se konopa no a kdyby nato bnekdo prisel tak reknu ze je to experiment ze to je technicky a je to od kamarada kterej si koupil nakou technickou svinku a ze sem na internetu nasel neco zajmaviho ale delali to jenom s konopim tak sem se to rozhod vyzkouset mylsim ze by to i docela fungovalo
Cestik,ja to treba nemel jeste vymysleny vubec a nasla mi to babca, sice nadavala jak svina,ale rekl jsem ji, ze by me zajimalo co na tom vsichni maji,tak si to chci taky zkusit vypestovat.Nakonec jsem ji zlomil i na to,at to nerika nasim a zatim je to v poho, i uz mi to zalivala kdyz jsem byl na par dni pryc:-)))
No pokavad reknes ze je to technicky tak to ti urcite ani nahodou neuverej.A to ze pestujes pokusne kytky to se mi taky nezda..Jedine to maskovat nebo nejak vysvetlit..
A navic rodice nemusej bejt zdaleka tak blby a je mozny ze toho nahulili vic nez ty
řekni,že je to nějaký druh rostliny a že máš dvě kytky(jedna je samička,druhý samec(DOOPRAVDY TO BUDOU SAMICE) a máš je obě vzájemně opílit a donést semínka do školy.Mám to odskoušený.Skus to...
"Chval přítele veřejně a kárej ho mezi čtyřma očima"
"Jiní lidé žijí, aby jedli, já však jím, abych žil."
tak zajdi ve zlině do zverimexu a kup si balík technického konopí(1kg=30kc)a řekni,že je to na opílení nejvhodnější kytka.když řekneš že je to ze zverimexu a ukážeš ji ůčtenku a vysvětlíš ji že se to nedá hulít,protože se těma semenama krmí papušci,tak by to měla pochopit,ne??tak jsem to udělal já...přeji hodně štěstí!!
"Chval přítele veřejně a kárej ho mezi čtyřma očima"
"Jiní lidé žijí, aby jedli, já však jím, abych žil."
sick - No nektery lidi tady ho objednavali svyho casu.Stalo to asi 100usd.Uz se nepamatuju kdo to byl.Je tady o tom thread.Treba by nechali nejakej ten rizek.Mam ale ten dojem ze je to out odruda.
To jahudka: Jo jo,ten thread jsem pred casem cetl,ale vesmes (teda co pamatuju) na to nebyylo moc chvaly - nic moc vynosy a ridke palice,myslim. Nebo se pletu?
To jahudka: Jo jo,bohuzel je to tak,ale stejne si myslim, ze skrin 60x50x70 neni zas tak napadna.
Ted jsem pred chvili videl u nekoho,ze to zamasloval tak,ze tu skrin predelal jakoby na reprobednu - a ta byla 60x60x100 - takze slusna bedna! :-)))