Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky diky, zatim pestuju jen out.., doma rodice, kteri nechapou, ale to uz se brzo zmeni. Az sklidim, vyfotim a ukazu. Ted radeji ne, lidi tu spis corkari, nez aby pestovali :-)
Zdarec .... ja taktiez chodim na grower us dlhsi cas a velmi mi pomaha tato super stranocka .... dnes som piaty den na marodke a us fak teviem co so sebou tak som sa zaregistroval =D ....
ahoj fšici,
su tu dnes poprve, ale uz par hodin Pestovat jsem zacala letos(in i out), ale nemam zkusenosti a jak jsem zjistila ani poradny seminka Tosh nevite gde by se dalo sehnat aspon trochu kvalitni osivo i bez znamosti a s neduverou k shopu pres internet? A sorry estli jsem to napsala nekam jinam nez jsem mela, trochu se tu motam, ale to se casem zpravi.
dredik...si hoka ale si za kluka? ..jinak ohledne tvojeho dotazu doporucuju bazar ve forech. a obezretnost spojenou s tim ze nebudes davat nikomu adresu, jmeno a tel. cislo.