Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Světlo a ještě jednou světlo . . ..
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Mejla
Nový Člen

Karma uživatele Mejla - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 1

Zdravím pěsťouny..
Moc prosím někoho kdo by my mohl pomoc se světlem do místnosti 2 x 1 m.. Zatím mám 150w halogen na sazenice , ale mě se halogen nezdá.. To spektrum není asi to pravé . Ale další problém chci tam tak za 2 tejdny hodit 500 w sodík ale nevím co k němu všechno patří a jestli se dá sehnat takový sodík aby se dal namontovat do reflektoru ??????????
PřEdEM DíKy . . . .. . . . . . . .

Old Post 12-11-2001 v 21:10 PM
Mejla je offline   Profil uživatele Mejla   Find more posts by Mejla   Foto galerie člena Mejla   Click here to Send Mejla a Private Message   Add Mejla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
konart
Stálý Člen

Karma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 2

Na to, co potřebuješ k výbojce a na zapojení mrkni sem:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=854

... KonArt ...

Old Post 13-11-2001 v 08:21 AM
konart je offline   Profil uživatele konart   Find more posts by konart   Foto galerie člena konart   Click here to Send konart a Private Message   Add konart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brel
Stálý Člen

Karma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% Pěstitelská

Upozornění pěstírna Příspěvek č. 3

Zdravím
mrkni se na odkaz dole, je tam základní info ke stažení.
V klidu si to projeď a vrať se pro detaily

Old Post 14-11-2001 v 21:56 PM
brel je offline   Profil uživatele brel   Find more posts by brel   Foto galerie člena brel   Click here to Send brel a Private Message   Add brel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeno
Stálý Člen

Karma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Mám taky místnost 2x1 metr a dal jsem tam 2x250 W sodíkovku SHC, funguje to v pohodě.

weeno

Návod na stavbu levného aeroponického systému
moje stránky

Old Post 15-11-2001 v 11:26 AM
weeno je offline   Profil uživatele weeno   Find more posts by weeno   Foto galerie člena weeno   Click here to Send weeno a Private Message   Add weeno to your buddy list     Navštiv homepage uživatele weeno! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

???? Příspěvek č. 5

hele lidi s 2×250W sodík, musíte platit pěkný pálky za elektriku co?? na kolik vás to tak vyjde měsíčně ?

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 15-11-2001 v 11:28 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeno
Stálý Člen

Karma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% PěstitelskáKarma uživatele weeno - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Spočítal jsem to jenom za světla - ventilátory nepočítám - vychází to zhruba na 600,-Kč měsíčně.

weeno

moje stránky

Old Post 15-11-2001 v 11:31 AM
weeno je offline   Profil uživatele weeno   Find more posts by weeno   Foto galerie člena weeno   Click here to Send weeno a Private Message   Add weeno to your buddy list     Navštiv homepage uživatele weeno! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

to: weeno Příspěvek č. 7

to zas neni tak hrozný, celkem mě to překvapilo :-)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 15-11-2001 v 11:37 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeno
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Jo já vim. Hodně taky ušetříš když obejdeš elektroměr, nebo když se píchneš třeba na pouliční osvětlení, ale nikomu, kdo to neumí to radši neradim, může to slušně upoutat pozornost.

weeno

moje stránky

Old Post 15-11-2001 v 11:40 AM
oton
Stálý Člen

:-) Příspěvek č. 9

což napojit to před měřák bych sved dělám do elektriky ale sem dost posranej z toho že by to týpci z elektráren szjistili, co potom?, máš nějakou radu či fígl? :-)

Old Post 15-11-2001 v 11:44 AM
weeno
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Jasně že na to rada neexistuje, když Ti na to už přídou tak jsi v ... . Snad jen - v noci a o víkendu žádnej týpek z elektrárny určitě nepříde.

weeno

moje stránky

Old Post 15-11-2001 v 11:56 AM
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

usetrit za elektriku Příspěvek č. 11

se da - pomoci jinych sazeb, koukni se tady. Dneska se mi realizuji upravy (vcera jsem cely den lital po uradech )) a nejpozdeji od pondeli mam novy tarif. Usetrim cca 9000.- rocne, coz se mi zda docela slusne .

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 15-11-2001 v 12:04 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeno
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

taky dobrej nápad K4U

weeno

moje stránky

Old Post 15-11-2001 v 12:06 PM
oton
Stálý Člen

for weeno Příspěvek č. 13

no nemyslel sem radu až potom co na mě přijdou, myslel sem před tim, jestli to máš napojedný před hodiny, tak jestli máš nějakou vychystávku, kde si to napojoval, maskování vedení a pod :-) chápeš :-)

Old Post 15-11-2001 v 12:43 PM
Mejla
Nový Člen

Karma uživatele Mejla - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 14

Díky moc za rady, už sem to vyřešil radši sem to dal ke kámošovi domů HolD je mít u sebe je .. asi .. lepší....

Old Post 16-12-2001 v 20:22 PM
Mejla je offline   Profil uživatele Mejla   Find more posts by Mejla   Foto galerie člena Mejla   Click here to Send Mejla a Private Message   Add Mejla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Zdravim,
mohl byste mi nekdo doporucit optimalni (Wataz - podle vzorecku, co tu byl na diskusi uveden, by mela stacit 40W, ale skutecne je tomu tak?) a pokud mozno co nejlevnejsi (nejen co do pocatecnich nakladu, ale i co do spotreby elektriny) sodikovy osvetleni - pro cca 3 kytky Shivy Shaint II? Myslite, ze by mi to ve fy Ereka i zapojili?
Mockrat diky!

Old Post 17-12-2001 v 03:23 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomasino
Stálý Člen

Karma uživatele Tomasino - 33% Pěstitelská

Pohodička To: 4C3 Příspěvek č. 16

V Erece ti to zapojej naprosto bez problémů, já tam minulej týden kupoval s kámošem celej komplet a zapojili to, sice jsme je o to museli poprosit, ale zapojili .... nicméně trošku mě u nich zarazila ta cena ... četl jsem jak měl odtamtud někdo 250W komplet SHC za cca 1600,- a nás to stálo necelejch 2.700,- (bez pár korun) ... no asi se jim lehce zvedla prodej sodíkovek, tak kluci šikovný přidražili jo jo ... ten kapitalismus je někdy pěkná bestie co?

Take a peace with Joint!

Old Post 17-12-2001 v 17:25 PM
Tomasino je offline   Profil uživatele Tomasino   Find more posts by Tomasino   Foto galerie člena Tomasino   Click here to Send Tomasino a Private Message   Add Tomasino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás