Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám hnědá kořeny nevíte čím to je během 2 dnů to zhnědlo předtím byly krásně bílé zde je foto jinak stáří je 1 měsíc ph je ok ec metr nemám míchám dle návodu hnojivo AH můj typ je přehnojené ale na listech nic není
čus hary
tento problém mám po každé taky,ale až tak po 2 měsících.veškeré hodnoty mám O.K.a přesto mi ty kořínky také s hnědnou.před tím jsou krásně bílé.velice rád bych ti pomohl,ale budu rád když někdo poradí a jsem strašně zvědavý čím to je.Jinak i když jsou kořínky tak to hnědé kytky dozrají.
no možná to bude v AH nevím jinak jsem koukal na kapitánovo bublery a taky měl kořeny ke konci hnědé ale on jel bez PH a EC ale ze začátku je měl krásné možná on poradí
čau, dávaš tam enzymy ? nebo peroxid vodíku ? jinak takhle hnedy je mám taky ale když už jedu bež AH tak zase zesvětlali... jestli je kytka ok neni se ceho bát...