Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po sáhodlouhém (Cca rok dlouhém )přemluvání naši konečně povolili a polvolili () mi skříň
rozměry jsou v100š60h40 (do výšky by se v případě potřeby ještě zvětšit dala a celá je bílá takže odpadlo jakýkoliv řešení barvy :afroman:
zatím jak je vidět na fotkách tam mám dvě 20w zářivky (na růst, páč já zastávám názor že na růst jsou mnohem lepší než sodík, kytky jsou takový nižší a košatější , na kqět bych si koupil sodík samozřejmě
poraĎte mi jakou wattáž do takovýho prostoru 150 nebo 250 ??
asi během týdne jedu pro řezy takže pak to začne na vostro
je o ve sklepě takže teplota (i s tou úsporkou ketrá je tam jen na topení) nejde výš než na 24C takže tam mam jen jeden pc větráček aby se aspoň trochu vyměŇoval vzduch
ta kytka co tam je dnes slaví 3tejdny, ale na to jak je stará se mi zdá trochu malá (kořeny už prosrůstaj skrz jak prase takže brzy se bude přesazovat )
kamik jel celou dobu sodu400w a qiti v poho,ale z nouze jsem jel asi mesic maminu v krabici na nejakejch15w a nemohu si stezovat.resp byla to z nouze ctnost,jo napadlo me,ze kdyz to prdnes pod sodu a budes jim prisvicovat usporkou,bude to znat.Jestli je to cool white typ-no problema.Ma vetsi podil modreho spektra coz maj kyti na veget radsi.Pozor na to aby to nebylo znaceny warm whita,to je spis ladeny do cervenyho spektra,coz potrebujes na qet.Prubni a uvidis.Tu usporku,nebo zarivku samo musis mit kousek od kyti,aby to melo vyznam....fandim a respekt jak sto zmak mit parents.
Takže máme tu update. Je to zas po ňákým čásku . Přibyl bublák s chronikem (za čež děkuji imuginovi) a zakořeŇujou tři KC33xMK takže se těšim . Moje kytka ze semínka se ukázala asi jako samice (podle preflowers uplne jasna) a je to skunk takže fpoho
Takže update . Je to samice (podle preflowers) takže fpoho. Jinak přibyl chronik v bubláku a tři KC33xMK ještě zakořeňujou (diky IMUGINOVI). No posuďte sami...
takze neco mame tu dalsi update
chronikovi uz vyrostl prvni dlouhej korinek v bublaku, dale jedno KCcko je zasazeno v hline. Velka kytka zase o neco poskocila - dostává zatim pravidelně kristalon. dva rizky jeste neprokořenily tak uvidíme...