Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau lidi, hledal sem a hledal, ale nic přesnějšího než, že v masokostní moučce je fosfor a že to snižuje pH sem nenašel, tak by mně zajimalo jak se to třeba ředí a kde se to dá koupit a kolik toho dát aby se mi snížilo pH o jeden bod, hlavně mi nepište, že sem hledal špatně nebo málo a jestli přece tak mi sem prosím hoďte vodkaz, dík a čau
MM jsou pomletá, usušená a rozdrcená chcíplá zvířata.Je to takovej hnědej prášek.Čím je světlejší, tím je kvalitnější.Ve vodě je nerozpustný.U nás je za 6 kaček kilčo a mm dostaneš v každé míchárně krm. směsí.
Je to sušený maso, tak počítej s tím, že pokud ji dáš do vody neba do hlíny začne šíleně smrdět hnilobou, ale fakt šíleně.
Na úpravu pH nahoru myslím lepší vápenec nebo dolomit.
.... nikdo z odborniku se nezeptal , v cem to vlastne jedeš ?? V hline nebo v hydru ? protoze si nedovedo dost dobre predstavit jak sypu do bubleru nejaky masokostni moucky
....nejvice se pouziva kyselina dusicne /rust/ a kyselina fosforecna /kwet/ davkovani zalezi od toho jake pH ma voda kterou pouzivas ja např na 10l bubler leju 0,5ml kyseliny , přesne 18kapek ....
Původní příspěvek od cyklotron Jj, na pH dolů kyseliny.Ale ne že vemeš dusku 65% a naliješ ji ke kytce :-)
Typnul bych tak 0.5 ml na litr??
Jak je to srávně egypťane?
No, pěstuju v hlíně, možná zkusim ten vocet, ale s tou dobrou hlínou rozpuštěnou ve vodě mně vůbec nenapadlo a myslim, že přesně to potřebu, ještě tam dám vykvašený slepičince, co vo tom soudíte.
Moje kytky sou totiž v pohodě, ale jedna ze čtyř(sou ve stejnym pytli) je taková podivná, protože jí hodně žloutnou listy a dost jí vopadávaj, ale i tak to zvládá, stejně mám pocit, že bych jí mněl nějak pomoct, protože před tim vypadala moc hezky