Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To snad není možný!!!Skoro bych řek, že je to novinářská kachna!
Co vy nato čtěte: Bush hulil v mládí!
Je to pěknej pokrytec, bojuje tvrdě proti drogám a zatím třeba v Bílým domě pěstuje Bílou vdowu .
Vcelku si ho, ale nedokážu představit jak se válí na tripu na Wodstoku...
Bush je total kedra, která musí sjíždět v dnešní době už jen klepky na potlačení agresivního jednání, četl jsem o něm že když je ještě nebral tak se pokaždé dostal do konfliktu s někým kdo nesouhlasil s jeho jedinečnými názory (ať už politici nebo media). Teď už se agresivně nejevý, teď už je z toho tak vydementněnej že už mu rači dávaj naslouchátko a říkaj mu co má tlumočit aby nevznikly zase nějaký jeho zkomoleniny kterým by se vzápětí na to smál celej svět. Je bezpochyby že tenhle kokůtek má nejnižší IQ (91) ze všech dosavadních prezidentů USA
Lékaři si také dělají starosti s tím, zda je moudré podávat silné antidepresivní léky někomu kdo má historii chemické závisloti, Bush je považován za alkoholika, přestože nikdy nevyhledal terapii v některém z léčebných programů, a jsou známi příběhy o jeho užívání kokainu v době, kdy jako mladý muž absolvoval své kampaně na guvernéra Texasu a svou první kampaň na prezidenta!
"Prezident Bush je neléčený alkoholik s paranoidními a megalomanskými rysy," dodává Dr. Frank
(Zdroj: New Information suggests Bush Indecisive, Paranoid Delusional prostřednictvím TERESY HAMPTON, editorky Capitol Hill Blue, 28.7.2004 htttp://www.capitolhill.com/)
Aspon vas to mozna prinuti zamyslet se nad tim, zda je pravdepodobne, ze az doroste do politickych funkci dnesni generace, ktera huli, zavede legalizaci.
Sinuhet, loeX: Neřekl bych, že je to otázka úrovně vlády (prezidenta)...
Podle mě je spíš podstatný, že množství lidí, který hulí, nebo začali hulit, stoupá... A tudíž je velká šance, že za nějakejch 10 - 20 let to procento převáží a veřejný mínění se posune trošku jiným směrem... a toho už určitě nějaká strana využije ve svůj prospěch při předvolebním boji...
Ještě k tomu Bushovu IQ (91) - stejné číslo jsem se dočelt v jednom článku v novinách (tak to asi bude pravda) a pro srovnání : nejinteligentnější opice na světě má 95, takže to snad mluví za vše ...
Původní příspěvek od Neson Ještě k tomu Bushovu IQ (91) - stejné číslo jsem se dočelt v jednom článku v novinách (tak to asi bude pravda) a pro srovnání : nejinteligentnější opice na světě má 95, takže to snad mluví za vše ...
Opice s 95? To zavani mystifikaci. Tezko muze opice udelat nejaky test. NAvic vzhledem k metodice jak se IQ meri u lidi, je to dost nesmysl.