Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
Este jednu vec - tu panenku radsej netopuj ani nefimuj, nemyslim, ze by jej to prospelo
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
Týýjo. Tento thread si zaslouzí buď tunu Karmy pro majitele nebo minimálně přesun do síně slávy!! Prosím někoho z Grower teamu aby to tam neprodleně přemístil!!!!!
cauves lidi,,uplne jsem zapomnel ze jsem ty fotka dal na net... abych odpovedel..seminka od teto kytiz jsem dostal od kamarada co pestoval holandskej skanourek,takze z toho vyrostla krasna kyticka..v kvetinaci jsem je pestoval mozna 3 mesice a potom jsem je hodil pred okna na zahradku...blizsi info si nepamatuje,ale pamatuju si,ze jsem palice hnojil nejakejma srackama z kaufu,ktery mi na kyticce udelali obrovsky palice
killdarianovi velky diky za prispevek,dost me potesil..
jinak se ptejte..ja tich fotek mám víc,ale nechtěl jsem vás jimi zahltit na raz...
PS: panenka se mnou sdili vsechny chvile zhulenosti a huli s nama,,to mam i par fotek jak si bali jointa a potom si ho vyhuli
takze jsme uvarili mlicko a tak probihalo ochutnavani....mliko zmastuje krasne do pohody,ikdyz nesmi se to prehnat,,ta decka mlicka bohate staci....mliko ma chut po medu a zatim kazdymu chutnalo...