Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » CURP.cz, konopnedrogy.cz a analýza médií
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Registrován: Oct 2004
Příspěvků: 70  

Příspěvek č. 1

Nechci zakládat nové téma, protože je jich tady podobných několik. Toto je taky článek z novin a to konkrétně britský Daily Mail z 26. ledna 2005. Jak je vidět staří lidé co se léčí marihuanou to mají těžký všude.

Toto je můj volný překlad onoho článku:

Babička čelí odnětí svobody za své pokrmy z cannabis

Důchodkyně, která přidávala do svých jídel cannabis aby si ulehčila od bolestí zad se nechtěně stala drogovým dýlerem poté co jejím přátelům zachutnaly její pokrmy.

Bývalá majitelka restaurace, Patricie Tarbanová, 66, zdobila své koláčky a polévky drogou s úmyslem ulevit si od bolesti, která jí zůstala po autonehodě. Když její přátelé a sousedé ochutnali tyto pokrmy udelělo to na ně takový dojem, že ji požádali o recepty a hlavní ingredienci. Tabranová, která si ze svého důchodu kupovala 20ti librové balení marihuany od dýlera v hospodě v Newcastlu svolila a vybrala od každého po 150 librách aby jim drogu obstarala.
Protože si nechávala malou provizi, policie obklíčila její dům a nelezla u ní 242 gramů skunku, drogy se silným účinkem a větší množství plastových zavíracích sáčků. Zároveň zajistila 31 rostlin konopí, které se žena pokoušela vypěstovat na půdě.
"Nevypadali příliš nadšeně když jsem jim řekla, že nemůžou odnést substrát a květináče, protože to je můj majetek", řekla. Včera byla Tabranová obviněna z držení drog s úmyslem distribuce a čelí trestu odnětí svobody. Ona sama odmítla vypovědět jména přátel, kterým byla droga určena. "Oni to chtěli aby si též ulevili od bolestí, já jsem si chodila do Newcastlu pouze pro malé balení, protože víc jsem si jako důchodce nemohla dovolit. A všechno jsem použila jenom na vaření. Když mě požadali abych sehnala drogu i jim, chtěla jsem jim pomoci a setkala se s dýlerem."
Z počátku se prý bála, ale po několika schůzkách s dodavatelem v coffee shopu se prý v tom naučila chodit. "Vzala jsem peníze v obálce a předala mu je, on mi dal balíček pod kabátem. Vypadalo to jako pouzdro na pistoli." Včera se Tabranová objevila před soudem obviněná z předchozích výslechů. Po uplynutí vazební lhůty a psychologických testech ji bude sdělen rozsudek. Včera také vysvětlila jak ji marihuana pomáhala odstranit bolesti z autonehody, při které si přivodila zranění krční páteře. Krom toho ji trápí i bolesti spodní páteře a artritida. Ona tvrdí, že marihuana ji dokonce pomáhá překonávat deprese, kterými trpí od smrti jejího syna v roce 1975.
"Používám marihuanu na vaření a pečení od loňského roku, kdy jsem se s ní seznámila. Ví to o mě celá vesnice. Myslím, že jsem dobrá kuchařka, dávala jsem to do gulášů, polévek, kari, čokoládových koláčů a dalších dezertů. Podle mě by pro zdravotní účely měla být marihuana legalizována. Je to přírodní bylina. Mě ulevuje od bolestí páteře a mým přátelům, kteří trpí různými chorobami též.
"Jestli mě zavřou, tak napíšu knihu o léčivých účincích cannabis. Chci aby se lidé dozvěděli, že některé léky, které jim lékaři předepisují jsou jedy a spíš jim škodí než aby jim pomáhaly. Pokud Jeffrey Archer může ve vězení napsat knihu, tak já taky."

Old Post 31-01-2005 v 23:38 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Registrován: Oct 2004
Příspěvků: 70  

Příspěvek č. 2

Něco podobného bylo před silvestrem ve speciálním dílu Na vlastní oči. Když si důchodce vypěstoval kytí aby mu pomohlo od bolestí.
Tady jde, ale trošku o něco jihého. Tahle ženská se vědomě dopouštěla dalšího trestného činu distribuce zakázaných látek i když věděla, že je to pro dobrou věc. Je jasný, že když si někdo pěstuje jen trochu aby ho nebolely záda tak je to něco jinýho než když nakoupí půl kila, prodává to dál a ještě si z toho nechává podíl. Ale stejně se mi na tom něco nezdá, lidi ji o to požádali, protože ona se v tom prostředí už uměla pohybovat. Pomáhala jim nebo škodila sobě? Jak se na tohle díváte?

Old Post 31-01-2005 v 23:42 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 2488  

Příspěvek č. 3

pomahala jim nebo skodila sobe? Nechapu.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost


Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 01-02-2005 v 06:17 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Registrován: Oct 2004
Příspěvků: 70  

Příspěvek č. 4

No ona dělala oboje, kupovala trávu pro svý známý, prodávala jim ji a nechala si nějakou provizi. Ale zase sháněla to lidem, o kterých věděla že to potřebujou pro zdravotní účely a ne kvůli hulení.
Kdyby ti dala nemocná sousedka pět litrů ať jí koupíš ganju a ty bys věděl, že hulit to nebude, ale má to kvůli Parkinsonovi koupil bys jí to?

Old Post 01-02-2005 v 10:53 AM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Registrován: Jan 2004
Příspěvků: 688  

Příspěvek č. 5

Mne pripada, ze te babce se takovy kseft zalibil a zjistila, ze by se mohla dobre nahrabat. 242g skunku je docela dost. Ikdyz tezko soudit z takoveho stroheho clanku. Muzeme tady pouze spekulovat, jestli to babka myslela altruisticky nebo kapitalisticky..

p s y c h o 8 4

Old Post 19-02-2005 v 18:13 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0651390 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív