Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se připojuju, mám nějaký rajčata na květu.... Je to skoro non - Toxic, tak 9:2
Rajčata sem dostal od sousedky, jsou to bakonový keříčkový, červený a žlutý přesnou odrůdu neznám....
Svítim na to sluncem, jihozápadní strana, celej den megawatty světla... Nemám to ničim podepřený, roste to halabala, už pomalu dozrávaj. Moc géček to nebude , ale sem tam nějaký rajče sežeru
Hnojil sem to chvíli B'CUZZ na kokos A+B, pak sem toho nechal, protože mi došlo.... ˇ
Vše je v TEKU truhlících 15x15 cm.
Závlaha je pravidelná ph a EC neměřim....
2xŘízky jsou noname od kámoše, chcípaly mu, tak sem se jich ujal a trochu povyrostly, pak půjdou asi pod světlo....
No super, mozna ze az zestarneme, budou z nas groweru treba Bedove Travnickove nebo Premkove Podlahove...:-))))))))))))))
Prikladam svoje rajcatka z balkonu, ktery jsem zasadil do velkejch 5l kvetinacu, nektery do truhliku, hlina byla na rajcata s hnojivem na 6 tydnu, pak jsem 2x dal cosi mineralne-guanovyho, az mi to ucpalo kapilary a musim zalejvat rucne...
No super, mozna ze az zestarneme, budou z nas groweru treba Bedove Travnickove nebo Premkove Podlahove...:-))))))))))))))
Prikladam svoje rajcatka z balkonu, ktery jsem zasadil do velkejch 5l kvetinacu, nektery do truhliku, hlina byla na rajcata s hnojivem na 6 tydnu, pak jsem 2x dal cosi mineralne-guanovyho, az mi to ucpalo kapilary a musim zalejvat rucne...viz moje bedna II.
krasa at zijou rajcatka ty ja moc rad
jenom bych asi spis hnojil njakou rybi emulzi ci vermikompostem to AH mi k tomu jidlu njak nesedi, ale kdyz se udela dostatecnej flush tak proc ne.
tak mame doma asi 60 rajcat a 40 paprik a mati uz vi cim hnojit..davame vermikompost a pridavame guano...a roste to nadherne..musime poradne podpirat..
amalka:teda fuj..chemka na rajcata...
Jasná věc - je v tom zalepenej matroš.... amalka určitě vyhrál
Takhle zalepený ořechy vezl můj kámoš do Anglie na vánoce jinýmu kámošovi, bylo v tom asi 20 g a převezl všechno v pohodě....
Určo je to matroš ve skořápce