Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
to visboun: já měl nasazené 3 ks purple power, tu poslední jsem včera sklidil, ale můžu ti říct, že na všech 3 kusech se mi postupně objevila taky plíseň, ale jen u purple poweru a u jiných vůbec, měl jsem tam ještě bílou vdovu, orange but, holandské zlato a afgan a ta plíseň byla jen u purplu a to mám origoš semínka z holandu, osobně jsem si tam letos pro ně byl, taky to nechápu. Já to otrhal a bylo to v poho, ale musíš si to hlídat, já to ničím nestříkal.
Na postrek ako Polyversum je uz teraz neskoro,
zachran co sa da,ale plesen alebo chcemicky postrek by som ti
neodporucal ,nabuduce treba mysliet na prevenciu.