Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vite nekdo jak vyrobit z huleni "tabak" do vodni dymky? Mate nejaky svuj recept? Ja zkousel povarit nasekane palice s melasou, ale nejni to uplne ono.
Tady na groweru a ani pres google jsem nic o tom nenasel.
Asi sem to spatne formuloval. Mam na mysli jak udelat z huleni takovou mazlavavou smes jak je tabak urceny pro koureni. Vim ze se dala z melasy, ale kdyz jsem to zkousel tak to nebylo ono. Oproti tabaku to bylo hodne lepive, takak do vodaren je spis takvy mazlavy.
Tak mne zajima jestli nekdo vite jak na to?
Ta fermentace neni to co hledam.
Caj, hele nevim, jak bys to presne nejradsi hulil ... myslis to opravdu na huleni ve stylu velke vodnice a normalniho vodnicoveho tabaku? - tedy treba na pulhodinovou ci hodinovou kolovacku? to jsem obycejne resil pridavkem rozdrobenejch palicek mezi bezny tabak a promychani este mimo vodnici ... jinak vyrobit z toho neco jako ten tabak vlhkej sem nezkousel ... to bys taky musel mit zatracene slabe huleni, abys tam toho mohl dat tolik, na hodinove pokurovani, ne? nebo by toho bylo aspon pro dvacet lidi?
... jinak pokud to chces jen za par minut protahnout vodnici, tak lze zasadit speka do vrcholu, ci ten malej kovovej kotlik z bongu a malejch vodnic ... ale to ty asi zans a nechces, vid? ... no, hodne stesti!
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
nekde sem cetl, ze ten tabak do vodnich dymek se na nejakou dobu naklada do melasy ci medu... tak tam zkus nalozit tu travu a pridej kandovany ovoce =o) anebo jak uz tu bylo receno vem treba tabak Two Apples nebo nejakej slabsi a smychej ho s travou...
Tabák do vodních dýmek je tradičně vyráběn z běžnéhéo tabáku hrubě řezaného (0,7-1,2mm) míseného s medem či melasou a aromaty,v současné době med, aroma a glycerin jehož smysl je mi utajen ale i přesto jsem již zakoupil. Ovšem představa hlavičky naplněné touto směsí (rozuměj tabák nahrazen zelím) a hodinové pokouření je myslím děsivá
Zdárek...
Vůbec nevim jak se ten tabák dělá a nebo jak si ho vyrobit podomácku ze svýho materiálu, ale zatim sem se vždycky spokojil s tam že sem si do šíši nacpal višňovej a mezi to několik svých paliček a bela to těžká pohodička. A nacpat šíšu samotnou ganjou už sem taky zkoušel,ale je to pěknej shit,takže nedoporučuju...
VIVA LA ŠÍŠA!!!!!!!
Podle mě neni nejlepší míchat ganju a klasickej vodárenskej tabák. Ganjakouř se snažíš zadržet co nejdýl. To eště de, ale když v sobě držíš k tomu ten kouř z tabáku, tak je toho už dost. Ten kouř z tabáků do vodárny je dost hustej. A vim jaký to je přehnat to s vodárnou (bez travky).
Do vodnice je nejlepší jak už tady někdo psl je nechat trávu projít procesem fermentace přičemž se fermentuje s něčím co jí dodá chuť (různý koření, ovoce, byliny, ....)
tohle byla jedna z prvních věcí co mě napadla nad vodnicí
podařilo se nakonec někomu fermentací a další úpravou připravit ganju jako vodnicový tabák?
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Melasa je nějaký meziprodukt při výrobě cukru, asi hustá kapalina a viděl jsem to u nás v lékárně.
Když si dáš samotnou ganju do voďára tak je to v pohodě a chutná to skvěle, nevím LIPI, kde jsi došel ke svému závěru. Spáš to zasere dýmku, ale jednou za čas proč ne.
Jinak smíchat normální dýmkový tabák se zelím není chuťově špatné, zhulí to, dá se to kouřit delší dobu, ale podle mě pak stav stojí za hovno. Žádný high.
Vyrobit si tabák z melasy mě taky lákalo, tak jestli to někdo vyzkouší tak sem s poznatkama. A v kombinaci s fermatcí, ale t už je samo o sobě asi složitý proces (zkurvit kde co dokáže kde kdo).
A v tabáku jsou kromě tabáku přidané i kousky dotyčného ovoce, stačí se podívat pořádně . Jinak pokud máte v tabáku hodně té šťávovité sračky, tak je dobré v tom nechat naležet hašiš, nějaký ten týden, chutná pak výborně.