Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně jste se dočkali možnosti stáhnout si celý FAQ archív jako jeden soubor určený pro tisk. Zvolil jsem nejrozšířenější formát - Adobe PDF. Kdo neví jak si jej otevřít, ať si zdarma stáhne program Adobe Acrobat Reader. Tato příručka, vytvářená za pochodu Grower Teamem a externími přispěvateli, bude každý den automaticky generována, aby vždy obsahovala to nejaktuálnější co v archivu najdete. Zatím však musí překonat základní nedostatky a mouchy, kterých v PDFku najdete spoustu. Připomínky pište prosím do tohoto vlákna, já se na ně budu snažit reagovat a formát příručky vylepšovat.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
2 robos: v prispevku od carlose je napsano : "Tato příručka, vytvářená za pochodu Grower Teamem a externími přispěvateli, bude každý den automaticky generována, aby vždy obsahovala to nejaktuálnější co v archivu najdete"
priste cti lepe
Jo paráda.....a hned bych to dal do uvítací zprávy pro nový členy. Možná že se tak omezí to neustálý opakování otázek. Anebo taky ne.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
paradicka to se hodi mi kamaradi se tady neumeji moc pohybovat mysli na groweru vlaste i na netu tak tohle se mi hodi ja jim to preposlu a muze se vesele valcit diky carlosi ses jednicka hi
Super super.
Este pridat fotky alebo aspon odkazy na ne a nie je viac co si priat.
Ta ,,velkost,, alebo skor malost 306 kb je smiesna to stiahnes za par sekund aj na pomalom internete.
A ked to bude doplnane
Dajte to na home stranku Groweru nech sa ty co hladaju pozru najprv sem az potom nech zakladaju nove fora.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."