Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Milí pěstitelé, blíží se čas sázení, proto Grower vyhlašuje nové soutěže o semínkové packy.
Soutěžit se o ně bude celé jaro, až do doby vhodné pro sázení. Vyhlášení bude vždy v pondělí a vyhodnocení v neděli stejného týdne.
První cenu, semínka jsem získali na Cannabis cupu, od našich sponzorů speciálně pro členy Groweru. Jedná se o modely vesměs pro venkovní pěstování.2. a 3. místo získá sadu kuřáckých potřeb ( http://suvenyry.grower.cz )
První soutěž je o nejlepší reklamní banner, který bude propagovat Grower komunitu. Výherce získá pack 10 semínek Dutch dragon od Paradise Seeds ( http://www.a-paradise-seeds.co.uk/ ).
Podmínky jsou následující:
Banner musí být ve formátu gif a může být i animovaný.
Velikost je 486 x 60 bodů a neměl by překročit 20 kbytů.
Soutěž s STG vyhlásíme v cuku-letu, po poradě s organizátorem .
Ano, měl by to být gif, pro srovnatelnost. Flashovou kategorii můžeme vyhlásit v jiném soutěži .
Obrázky můžete přikládat přímo do tohoto tématu (i když náhledy k animovaným gifům pravděpodobně nebudou fungovat).
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Carlosi, zkoušel sem dělat nějaký návrhy. Zjistil sem, že formát baneru je tak akorát těch 20kb v gifu bez animace...
Ty animačky sem zkoušl dělat v Image Ready a jenom blbý dva snímky maj 40kb...daj se v něčem sělat menší gify i s animací? Moc se mi to nezdá...
Sroo: zdar koledníku, bych doporučil udělat si sekvence ve photoshopu a pak složit v gif animatoru a optimalizovat .. viz foto .. držim palce .. je to zábava
imyou: zkoušel jsem dělat taky nějaký ten banner a jak píše srooga, tak těch 20kb je fakt málo na animovaný gif, leda by měl 16 barev. mám banner hotový, ale do 20kb se určitě nevejdu, takže to budu zkoušet s jinou myšlenkou. jinak můj původní návrh je ke shlédnutí na www.mubo.cz/mara/grower/banner_01.mov (má 800kb, ale je to čistý výstup z AfterEffects, po optimalizaci na rozumnou úroveň to mělo asi 70kb, takže i tak docela dost)
carlos: taky by nebylo špatný, abys nastínil co má být obsahem banneru (kromě www adresy třeba ještě nápisy typu "pěstitelský magazín", "pěstitelské fórum" nebo prostě jestli máš promyšleno co se bannerem vlastně má propagovat (komunita, fórum...))