Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CO2 je stavebni cihla kvitek.z vody a co2 vznika za pusobeni svetla vpodstate cela rostlina,ale ve vzduchu je co2 dost malo.nejak pul procenta,myslim.kdyz se zvedne koncetrace co2,tak rostliny lip fakaji, da se to trochu prirovnat ke hnojeni.kdyz pridas hnojivo kvitka lip rostou.
mam dotaz nasel jsem co2 tablety na hydro ale to uz asi vite ze to existuje a tak me napadlo ze ty tablety bych rozpustil ve vode a zalival bych tim tak me zajima jestli by to slo spis jestli by to kytky rozdejchaly snad me pochopite
Původní příspěvek od osbskrin mam dotaz nasel jsem co2 tablety na hydro ale to uz asi vite ze to existuje a tak me napadlo ze ty tablety bych rozpustil ve vode a zalival bych tim tak me zajima jestli by to slo spis jestli by to kytky rozdejchaly snad me pochopite
nevim co sem se ptal lidi tak u tablet skoro nic neregistrovali ...
ale riskantni varianta je ....
zavesit ve skrine nahore propanbutan...a nechat ho horet .... CO2 bude klesat dolu na listi ....ale zmensil bych asi prutok vzduchu ale zas stoupne teplota....
jinak v mem prispevku je odkaz na nejlepsi zpusob s minimum nakladu na CO2 ... bomba za 2000,pistoli a casovac dohromady to vyjde na 4000-8000 ale zas je to nejlepsi trvale reseni
ci nech si vyhledat co2 a capek ma na to cely thread fakt zajimave cteni
Zdravim, mám odpověď pro wocase (i když už je to dávno ale třeba se někomu bude hodit): Pokud vypneš ventilaci třeba na 20min a budeš vydejchávat vzduch ve skříni, tak se z běžné koncentrace 400-500ppm dostaneš třeba 800-900ppm ale při pomyšlení, že bych tohle opakoval třeba 5x denně, to si raději zainvestuji a koupím to co píše hlavolampolska
četl sem nějaké studie že člověl vydejchá cca 30g CO v klidu a pří práci 2x-3x víc.
Takže teoreticky stačí když budeš v místnosti spát a budeš mět dost co2.
Já mam box v místnosti kde spím. Aluflexem od postele se mě nasává vzduch do boxu a takto mám cirkulaci v místnosti. moc si nestěžují.
A co dělám když mě rostou malé ryzky nebo semena.-
2 petky 2l. Jedné uříznu spodek a dám ju přes kelimek kde mě zakořenuje řizek či semeno.
Do druhé dám 100-150g cukru, 1,5l vody a kvasnice. tyto dvě petky propojim hadičkou.
Je to nevihodné pokud máte od 6-8 rostlin.
Ale výslednky sou perfektní. co se ze semene ukažou první dva listky a zařne fotosintéza tak přímo letí do nebe a rychle se větví. A k tomu petka drží perfektní vlhkost.
Jak je kytka natolik velká že petka už ji nestačí tak ju sundám.
stejně vyroba co2 trvá tak 2 týdny takže je to akorát.
nevim co sem se ptal lidi tak u tablet skoro nic neregistrovali ...
ale riskantni varianta je ....
zavesit ve skrine nahore propanbutan...a nechat ho horet .... CO2 bude klesat dolu na listi ....ale zmensil bych asi prutok vzduchu ale zas stoupne teplota....
jinak v mem prispevku je odkaz na nejlepsi zpusob s minimum nakladu na CO2 ... bomba za 2000,pistoli a casovac dohromady to vyjde na 4000-8000 ale zas je to nejlepsi trvale reseni
ci nech si vyhledat co2 a capek ma na to cely thread fakt zajimave cteni