Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cas pokrocil a sem tu zas s dalsima fotama...(-:
Musim priznat ze sem na zacatek holkam docela zatopil. A to doslova...
krapet jsem je prelil navic cachry s periodou.Mel jsem casovac nastavenej na 16/8 blbec...)-:
Ted uz je vse OK...fotky z dneska(7.den radoby rustu) a zda se ze se vse vraci k normalu. Teplota 21 stupnu a vlhkost dzim kolem 65 procent...
Zalivka : AH 1.faze ale radsi slabsi pomery + enzimy a nakej protistresovej hormon kterej mi pribalili v kleckove growshopu pri objednavce regulatoru....(-:
Původní příspěvek od M@Dman Navic mi prijde ze spis rostou vic do vysky nez do stran...
Nevite nekdo cim to je ???
Ahoj jestli se ti tahnou a nerostou bočni větve (vyhonky) tak to jednoduše zastřihni nad nejakým nejvrchnejšim patrem, tam kde je vyuštění lisu z hlavniho stonku rostliny ... Na chvilku se ti to zastavi ale pak už ti vyrazi bočnice a až dorostou třeba do stejne vyšky jako je vrcholek nebo vice tak je mužeš potm zsae zastřihnout a tak pokračuješ a udelaš si s kytek pěkne huste keřičky .. Nejlepe at máš co nejvice vrchních výhonnku .. Tak ať se ti daří Ja jedu taky v Kokosovým Substratu mám tam Hashberry a zezačatku se jim taky moc nechtelo protože sem nevedel kolik mám přesne volit hnojiv do toho kokosu , jelikož to hnojim kompletem od Biobizzu a ten neuvádi hnojíci schema pro kokosove medium . tak at se ved
Kiti sem zastipnul ......ale je znat ze ta spatna perioda je zmatla, pac se chystali vykvest mi prijde na kazdy byl takovejten prvni naznak s prvni bilou bliznou ...haluz ...ale to by jim ted dal v rustu vadit nemelo ????? je to tak.. dik
Den 9.(18/6)
Zalevam cistou vodou, postrik s antistresovym hormonem a dnes vecer postrik s Phit-aminem na noc. Zalivka 2x tydne cca 2dcl AH grow
Ph 5,8.
Teplota 23 stupnu v noci 19
Vlhkost 75-85 %
Jinak me trapi nejaka choroba co se vyskytla na listech u dvou kytek. Viz. posledni foto. Vycetl jsem, ze by to mohlo byt z nedostatku drasliku.Je to tak ??
Zaroven premyslim, kdy zacit pomalu prepinat na 12/12 cyklus.
Dnes prinasim dalsi fotky z meho ne prilis vydareneho zacatku.
Nez zacnu s pridavanim fot, tak bych rad podekoval clenovi piskoteek za radu jak dal. Pomohlo. Slecny zacinaji byt vytalnejsi a zdravejsi.
Zaroven nedekuji za udeleni bad karmy. Preci jen jsem zacatecnik v indoor pestovani................................
To prehnojeni nebylo rekl bych zpusobeno aplikaci Hycol-z(etu) pres den, nybrz preliti a nasledovne (nejspis)prehnojeni AHckem. Typan z growshopu mi rekl, ze do cocos substratu muzu prat plny pomery slozek. Jako pri hydroponickym pesteni. Ale to byla hruba chyba si myslim tohle radit. Prec jenom kazda odruda snasi jinci schemata hnojeni. Zaroven priznavam, ze naprat klonum hned po presazeni hnojky, byla fatalni chyba.(-:
Dnes prinasim dalsi fotky z meho ne prilis vydareneho zacatku.
Nez zacnu s pridavanim fot, tak bych rad podekoval clenovi piskoteek za radu jak dal. Pomohlo. Slecny zacinaji byt vytalnejsi a zdravejsi.
Zaroven nedekuji za udeleni bad karmy. Preci jen jsem zacatecnik v indoor pestovani................................
To prehnojeni nebylo rekl bych zpusobeno aplikaci Hycol-z(etu) pres den, nybrz preliti a nasledovne (nejspis)prehnojeni AHckem. Typan z growshopu mi rekl, ze do cocos substratu muzu prat plny pomery slozek. Jako pri hydroponickym pesteni. Ale to byla hruba chyba si myslim tohle radit. Prec jenom kazda odruda snasi jinci schemata hnojeni. Zaroven priznavam, ze naprat klonum hned po presazeni hnojky, byla fatalni chyba.(-:
INFO :
Photos z 12.dne rustu
Vlhkost kolem 75 %
Teplota pres den kolem 23 stupnu celsius
Na fotech nejsou moc videt detaily, ale kiti zlehka nakvetaji !!!!!!!!!! Pritom vybojka halogenidova (HPI- T SON PLUS) a cyklus 18/6 A uz patej den jen cista voda +enzimy polovicni davka
Madman : Cau zkus jim spiše trošku přihnojit myslim že by to nebylo naškodu , kytky vypadaji svetlejši .. Jinak Lampu mužeš dát niže a třeba to zastřihni protože se docela tahnou a bočni vetve nejedou ..
Cus vsem, dnes jsem zacal opet prihnojovat. Zvolil jsem radeji polovicni pomer 3slozky AH Grow a enzimy.
Prikladam fotky, na ty treti je videt u vrsku cibulicka s bliznou.(detail je nicmoc vim a napravim)
Jinak velikost 30 cm. A bocnice uz zacinaj zlehka povyjizdet.