Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar Groweři, tak mě tu máte. Regnul jsem se jednak abych to tu trošku podpořil a taky abych se něco nového naučil. Zatím jsem jel jen out a oba pokusy úspěšné. Třímetrové kytky ve skleníku. Okolnosti mě ale nutí přejít na indoor a v tom zatím docela plavu. Skříň je vymyšlená, elektrika také, základy pěstování by měli být taky v pohodě, ale potřebuji poradit s výběrem modelu, který by pro mě na začátek nebyl moc náročný. Něco co má tuhý kořínek.
Díval jsem se na Dutch-passion na indoor modely a docela se mi zamlouvají tyto: Super Haze, Euforia a Super Skunk.
Tak které z nich zvolit? Nebo jít do něčeho jiného. Předpokládám nákup feminizovaných semínek (protože nic neplatím). Vidím to na 6 kytek do skříně, z toho 4 půjdou na mast a 2 do příští sklizně na zlepšení nálady.
Ahoj, přeju hodně úspěchu v rozjíždění Indooru a při výběru modelů do něj.
Nemáš náhodou nafocený ty loňský a předloňský třímetrovky, že by si to hodil na galerky co?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Dobrej den sem tu nový tak sem vás chtěl všechny pozdravit a popřát ať se daří s pěstěním tak jak doposud, taky se na to chystám zatím nevím jestli pod 250W nebo hned jít do 400kila, zatím pochytávám nové zkušenosti a pročítám toto naučné fórum, tak držte palečky ať se zadaří až na to vlítnu... ;-)