Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak mam malej problém a potřeboval bych poradit-v boxu se mi rojej takový malinkatý mušky, ale na listech nic neni
a opravdu netušim co na ně použít- prosim poraďte
nebo lepive sipkycca 30-60kc,,,vydrzej sklizena priste substrat predem osestri a musky us nebudou
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
Další špatná zpráva
1. na ty malý mrchy mucholapka nefunguje(zkoušel sem 2 druhy)
2.komplet celej květináč je prolezlej tokovejma cca 1 mm velkejma bílejma červíkama který strašně skáčou - už se objevily i v dalších květináčích a nejdou odstranit
3.fialový světlo z ledek strašně prospívá tem muškám - je jich tam zhruba 4x víc než jinde - každej den jich zabiju cca. 20
závěr: matka de pod kudlu na řezy, zbytek vyhodim
zkusim tam dát řezy co sem chtěl dát na balkón a budou hned na květ
-snad z toho bude aspoň něco málo
a po prázdninách si koupim sodík 150w ke kterýmu přidám eště ty ledky
-z toho něco bude určitě
Taky sem s něma měl jednu sezonu za oknem veliké problémy a můžu říct že sem si taky nenašel způsob jak se jich uplně zbavit. Lepivý šipky mi pomohli, akorát regulovaly jejich počet a stejně sem jich zabil víc rukou než se jich na to nachytalo. I když sem je pozabijel biolitem tak se z těch červů vytvářeli stále nový. Ty červy žerou kořínky, dokonce si udělali otvor do čerstvě zasazených semínek a komplet je vyžrali, humus. Nejlepší obrana je prevence a to sterilizací substrátu. Metalsodík o tom má thread zde : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22604 bez toho už ani ránu, vřele doporučuji 100% účinné, i když teď už je pozdě. Hodně štěstí ve válce s nimi.
Původní příspěvek od Rákosníček Protože mě pěstování baví tak jsem se rozhodl že si vytvořim tohle.LEDky chci protože sodík má každej a neni to s nim žádný velký umění(bez urážky)...takže nechci slyšet nic jako:tohle je ne p*d kup si 250w sodík....-mám to pro zábavu
citace:
Původní příspěvek od Rákosníček závěr: matka de pod kudlu na řezy, zbytek vyhodim
zkusim tam dát řezy co sem chtěl dát na balkón a budou hned na květ
-snad z toho bude aspoň něco málo
a po prázdninách si koupim sodík 150w ke kterýmu přidám eště ty ledky
-z toho něco bude určitě