Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takovýhle thready bych normálně zrušil, osobně mi je to jedno, ale kdyš se na to třeba koukaj fízlové tak s jejich inteligencí by si i mohli myslet, že se to tady zabejvá radama dýlerům jak sehnat a podobně, prostě to bude jen házet blbý světlo na normální pěstitele, kteří neprodávaj a nepěstujou na kyla, a myslim, že takových je nás tu je většina
taky mě napadlo, jestli ten pašíř, neni nastrčený bengo a neschání informace, ale to už by jejich inteligence musela bejt pod bodem mrazu
2tribet:: radši to zkus v Thajsku takovyhle debili co chtej vydelavat na prodavani huleni (nerikej ze vetsi akci delas jen pro sebe a par kamosu) bych tam klidne na nejakej ten rok zavrel do chladku a nechal premejslet o krase pestovani. Ale to asi nepochopis dokud s tim nezacnes (pokud jsi nezacal, ale soude z toho ze si quest tak myslim ze ne)
jo a Afrika je prej taky dobra maj tam korektni modely doporucuju vylet.
2 mazar:jo myslim,ze Thajsko je na pasowani super zeme.Obzwlast kdyz te chytnou.Dostanes tak 200 let,ale kdyz se budes dobre chowat,zkrati ti ho treba na 100
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!
Já se na to vykašlu. už několikrát sem tě posílat do ....... A furt bodeš mlet to samý. A kolik a za kolik a kolik mě napařej, můžu převést 5 ky haše, je to vůbec legální.............
Na co se to tady vubec pta ten clovicek.Asi si nevsiml,ze se nachazi na diskuznim foru pro pestitele!!!A neda si pokoj a neda.K- Doporucuji na to vubec nemyslet,protoze to za to nestoji.Pestovat si muze kazdy i ty TRIBETE
No jo a o tom to je pánové. Objeví se quest, začne plánovat převozy tun skéra a pak si každej myslí, že grower je sebranka dealerů a mafošů, kteří řídí tok marihuany v celé republice, aby si ji nevinní školáčci mohli píchat do žil.... je to smutný, ale nemám k tomu už nic, co bych dodal.... jedině snad: "FUCK DEAL!!!"
Jen tak dál Tribete!Ukaž nám všem že vydělat se dá i hlavou a nemusíš se u toho nadřít-náklady 150 000,výdělek 300 000 a celej rok nemusíš nic dělat.Závist-to je vlastnost která u nás zapustila kořeny hodně hluboko.Co je komu do toho kolik si Tribet kupuje skunku?Nutí ho snad někomu?
Tribete-v Amstru je slovenskej squat,když ho najdeš,máš napůl vyhráno.Hulo zkus přenést na zádech jako turista na Šumavě a když tě chytnou tak prosím neplakej,to je riziko podnikání.
Teď vážně-do toho squatu si zajeď,zkus tam pobejt s lidma,pukat,makat a pochopit že to není jen o penězích.