Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mohli by jste sem hodit plánek na regulaci otáček větřáku na cca. 12V. Ten můj po domácku vyrobenej z LM 710 C, má 10cm chladič a do měsíce mě vždycky odejde.
Hola.
Můžete mi někdo poradit jestli můžu koupit k sodíkovce (Son T Agro 400 W) jeden z předřadníků RVI - v katalogu prodejce (www.elvo.cz) je označený jako např. :VYBOJKA SHC 400W E40, nebo VYBOJKA RVI 400W E40 (rtuťovka?).... Prodavač tam totiž minule houby věděl a nerad bych koupil blbý předřadník.....
Předem díky za info.
Mam hokovzdusnou pistolu {1500w 300A{???} 300C
Potreboval bych trochu snizit jeji vykon [abych se dostal na 180 C] Premyslel sem jestli to pujde pomoci stmivatelneho vypinace {napojil bych ho na privodni fazi a hotovo] Vite nekdo jak na to?
Zdar, 1500 W je cca 6a1/4 A - ale i tak je to na normal stmivac trochu hodne, ty co jsem videl, jsou tak do 200, maximalne 500 Watt. Co by asi slo pouzit, tak regulator z vysavace, ty jsou kolem 1500W - tedy pokud jej nechces stavet. Ono uz je tam treba trosku chladit, coz u vysavace a vlastne ani u ty pistole neni problem - vzduch tam proudi dost.
Anebo bych zkusil do toho zhaviciho vinuti zaradit diodu, bratru neco tak aspon na 10 Amper, 400 Volt nebo vice.
kdepak, stepiku, nelze doporucit. Ona kazda ta vybojka je trochu jina a tim padem by si brala jiny dil proudu z toho pridelu, co tlemivka da.
Uvedu analogicky priklad ze zivota (kdyz uz byly ty volby): predstav si dva stejne nenazrane politiky (vybojky), jeden slusny (mam mlzny dojem, ze tim padem neni politikem), druhy se na moralku neohlizi. Kdyz je das k jednomu korytu (tlemivka), jeden se nazere, druhy nasere. A priste se nazere taky. A prasknou oba.
V pripade politiku je to zadany jev, v pripade vybojek nikoli. Ale v pripade vybojek je ocekavatelnejsi.
Neco je na 1888, s tim prurezem dratu se to uz tady taky resilo, musel jsem se ptat, takze si to uz nepamatuju presne a nemohu to zde najit - ale pocitam, ze minimalne 6 Amper se pres 1 mm2 mel dat honit pohodlne. (Spis i vice.) Pouzij qalitni drat s dvojitou izolaci a nezapomen na jisteni.
To kralicek: Na propojení (např startéru s tlumivkou a výbojkou) ti stačí obyč drát s obyč izolací a svorkovnice (čokoláda). Pojistka ti tam je nanic, uzemni veškeré kovové části....
štěpík..
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net