Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pánové, já sem takové malé prasátko a tak když sem včéra byl v práci, neměl jsem papírky a měl jsem jen takovou shitovou gáňu, tak jsem se rozhodl proč nezkusit okurku? Je to hnus! Kotlík jsem si udělal z alobalu který nosím jako vždy v peněžence(plech ). Za prvé- okurka má prostředek dužnatý, že jo a stejně to šlo, takžé by to mělo jít úplně stejně i s tím pomerančem. Sice asi hůř, ale to se ještě musí vymyslet. Jinak díky, jabko je super.
Jednou svět zaplaví hulení a nás to přestane bavit. Co bude pak? To ví jen Bob :-)
přes ovoce jsem ještě nehulil bylo by mi ho asi líto. i když pokod to opravdu pěkně voní??!! ale ganja voní hezky taky!! jednou jse hulil v krizi přes rohlík
Jojojojo meloun napuštěnej rumem je moooc fajnová záležitost ale mám dotaz jak řešíte ucpání stříkačky.mě se to vždyckybrzo ucpe a potom to trvá hrozně dlouho.(to napuštění)
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
jen tak by me to asi nenapadlo,ale krize mě k tomu jednou donutila.zkrátka nebylo přes co,papírky došly,lufka taky žádná,tak jsme s kámošem kutili kutili,až jsme vykutili kovovou špičku z prupisky ,jabko jsme provrtali tužkou skrz naskrz,do jednoho konce takto vzniklého otvoru jsme narvali tu kovovou špičku,nabili a dál už ten příběh znáš sám.
ps-bezva jablečná příchuť
a to takhle japkový bongo? rovně rozříznout po "rovníku", vydlábnout, spíchnout párátkama aby to těsnilo, nahoře kotel/sítko, z boku vrazit třeba propisovačku... yayiii
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever