Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Wuxal Kalcium sa dá použiť do bublera, ale musíš správne upraviť PH, pretože ho má vyšie ako Wuxal Super alebo Kristalon Start. A bude ti na rast v pohode stačiť.
Takže novinky. Mám za sebou pokazenie zámku na skrinke, ktorá sa potom nedala otvoriť. Celý zámok som musel odvrtať s čím som sa trápil dobrých 6 hodín. HuRááá už je to OK. Včera som začal hnojiť a to na 1L som dal 1ml WUXALU KALCIUM+ 2ml citrodeka na upravenie Ph roztoku. Dnes som si na jednej rastlinke všimol malé hnedé fliačiky. ČO TO JE!!!!! INAK TEPLOTU 8CM POD VÝBOJKOU MÁM 31 STUPŇOV. NEVADÍ TO???
31 stupnu je ok, pokud nemas vrcholky rostlin bliz nez tech 8 cm. Male hnede flicky muzou byt plisen, nebo svilusky, ale nepanikar a pockej co to bude delat. Listy mohou osychat z mnoha duvodu. Svilusky bys mohl videt pri pozornem prohlednuti opacne strany listu (zespoda).
Tak som pozeral na tie listy zo spodu ale nič som tam nevidel. Ako majú tie svilušky vyzerať????????? Horšie je to že tie hnedé bodky pribúdajú a dobré je to že na ostatných troch rastlinkach to nieje. Môže to byť spôsobené aj prehnojením???? Ph hliny mám 6,8- 7 je to OK, alebo to mám znížiť. Prosím pomoc, bojím sa aby sa to neobiavilo aj na ostatných. Pridal by som aj foto, ale momentálne nemám k dispozicii fotak.
Tak čo už nie každy má 1000sk na sodík a napriek tomu sa chce do toho pustiť. Viem že to nebolo správne, ale o tom čo je a nieje správne by sme sa mohli dlho baviť. A myslím že grower nieje o kritizovaní ale o pomáhaní a získavaní info.
Tak to sem aspoŇ nepiš,žes ho čmajznul.Jsou i jiné způsoby jak ho obstarat,ne?! Brigáda,nebo třeba bazar..Třeba zahradnícký bazar na Groweru....Pozor na tyto věci,jednou toho můžeš litovat a jsem zvědavý jak tu lampu neseš zpátky na sloup,kde jsis lampu požičal.Nepiš hlavně:Tak co...,protože to vypadá dost blbě a tady jsi khamo na slušném webu,tak propříště pozor...
Ja som ani nepovedal že to je neslušný web, ale už kašlem na to nebudem si špiniť svoje forum vecami, ktoré tu nepatria. Ja sa tu snažím o niečo ine. A na ten bazár a brigádu. Som zo Slovenska takže tu zohnať komplet sodík nieje také lahké. U nás ta komplet 70W z veľkoskladu víde okolo 1500Sk a bazar na podobné veci tu nieje.
Tak som pozeral na tie listy zo spodu ale nič som tam nevidel. Ako majú tie svilušky vyzerať????????? Horšie je to že tie hnedé bodky pribúdajú a dobré je to že na ostatných troch rastlinkach to nieje. Môže to byť spôsobené aj prehnojením???? Ph hliny mám 6,8- 7 je to OK, alebo to mám znížiť. Prosím pomoc, bojím sa aby sa to neobiavilo aj na ostatných. Pridal by som aj foto, ale momentálne nemám k dispozicii fotak
No,dobrá tedy...Svilušky jsou malí jakoby pavouci a na spodní straně vytvářejí pavučiny,kterými později omotají kytku a ta chcípne,protože z ní vysávají mízu.Přípravek proti sviluškám se mi osvědčil OMITE.
BeBe>
fotky, celo by to fotky inac je to len o hadani ....
Inac ak ti mozem doporucit celo by to aspon novu vybojku bo ta poulicna je asi dost stara a uz to spektrum nie je prave ideal....
A s tym zhananim mas pravdu, som tiez cel vybojku a nebyt jedneho dobreho clena ktory mi ju kupil v Prahe a musel sa chudak trepat az sem na Slovensko tak ju este stale nemam... takze tak no
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.