Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To jo, já myslel z toho žánrovýho okruhu, prostě o lidech tý doby. Někde jsem zaslechnul, že natočili od Kerouaca Na cestě, ale nejsem si tim tak jistej. K nám projde jenom minimum filmů, který se natočej.
tak vcera jsem shlednul Easy rider (bezstrarostna jizda) a je to celkem povedenej film se zajimavym koncem Knihy od Kerouaca jsou vyborny, bouhzel sem neslysel ze by se nejake jeho dilo melo zfilmovat...ale kdyby, urcite bych ho chtel videt!
Teda sory ze to neni k beatnikum, ale nevideli ste asi tak pred 5-6 tydny Mechanicky pomeranc od Stanleyho Kubricka ci jak se to pise?
Taky v nocnim filmovym klubu...vic haluzema narvanej filmecek jsem od te doby nevidel..ovsem navic ono to dava vsechno dohromady smysl..a ty sceny...jak delaj najezdy a znasilnujou, a mlatej lidi..nehoraznej ulet..a vsechno na pozadi beethovenovy devaty(ci paty?uz netusim a nakonec z neho udelaj mechanickyho cloveka a vyzdimou ho do posledni mrte jak pomeranc:O) .jaj.
Olověná vesta je sice dobrá, ale Clockwork orange je, si myslím, od Stenlyho nejlepší film.
Jednou kámoš narazuil na zajímavou informaci:
Stenly totiž zemřel 666 dní před premiérou vesmírný odysey 2001
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Pridavam se k tem co obdivujou styl filmu Stanleyho Kubricka a Mechanicky pomeranc je podle me, z toho co jsem videl ja, nejpovedenejsi. Takze vsichni zajdete do mlicnyho baru....a pak uz snad vite jak pokracovat
s Kubrickem musim jenom souhlasit, ale the shining mam asi rači
to na cestě by mě zajimalo....?!
kéž by někdo kvalitně zfilmoval třeba šunkovej nářez od bukowskiho