Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky dvou rostlinkám BB, které mi z jara zbyly a do přeplněnýho fóliáku okurkami a paprikami se nedalo ani vkročit. Jsem musel začít přemýšlet, do jakých chrabných rukou holky předat.
Napadl mne kamarád, dobrý pěstitel skleníkář, hnojař a kdo ví co ještě...tak jsem ho zkusil a on nemohl odmítnout..i když jsem slyšel pár vulgárních termínů (co jsem mu to dal za modely), ale nakonec vše dobře dopadlo. Poslední měsíc se vše obrátilo.
No a tímto mu musím poděkovat, jelikož jako každý rok, se mu to zase pěkně vydařilo
Lustrik je kamosuv..takhle to u nej vypadalo, kdyz jsem zrovna prisel fotit..mozna to tak vypada i ted..
bBoOrReE:
Problem skleniku, foliaku a jinych uzavrenych outdoorovek je velka vlhkost. Sice ve foliaku po dobu sklizne byla kolem 60-80%, ale plisen se dala redukovat teplotou, ktera se v poslednich par dnech zmenila. Tim padem obrovsky narust a to behem 3 dnu, ode dne prichodu studene fronty. A sklenik na tom byl uplne stejne..i kdyz s mensi vlhkosti. Ale to byla jedina moznost, kdy sklidit a neprijit zbytecne o urodu. I kdyz predni kytka skleniku by mohla zustat o neco dele. Za to zadni matka vypadala vskutku dospele.
Uvidime jak bude kostovat..btw. 3 tydny stare, 14 dni susene rezany chutnali velice dobre..
Jak jsem již uvedl výše, je zapotřebí sklidit vše zelené co se vyskytuje ve skleníku aji ve foliovníku.
Tyto kytky jsou již z půlky ořezané před necelými 3 týdny..chtěli jsme nechat ještě pár dní dozrát, ale během pár dnů to šlo do....! Smůla, ale na druhou stranu je tu mnoho dalších způsobů, jak lze šikovně marihuana využít..
btw. pokud by se někdo divil, proč je tak radikálním způsobem sklizeno..tak ať se nediví
Již zaklepal nám na dveře konec outdoraření. Konec všeho zklamání, starostí a naopak i radostí se vším tím spojené
Průběh sušení je v plné své kráse na 12 - 15 °C a 60 - 80 % vlhkosti. Ochutnávky proběhli v posledních 14 dnech a není se čemu divit Předpoklad výdržnosti (při 6 lidech a spoustě kamarádů) se ustálilo do nového roku.. z toho jest odečteno zakopání určitého procenta na jaro..
Teď už jen pár fotek ze sušení a popřát všem dobrou chuť...
Ještě tedy pár fotek a informací ze sušení.
Dnes jsme si dopřáli tu čest, dotrhat páry posledních zbytků bb.. díky kvantitě a nějak zrovna zábavné činnosti,kterou tato část sklizně obnáší, jsme se nezmohli ani na vážení.. dodám v dohledné době
tex: usušeno +- za 30 dní, teplota a vlhkost viz. výše.
plíseň jsem neuhlídal díky kamarádovi, který měl o trošku jiný názor..to se ovšem stává (nelituju toho!), ale taky tu záleží na spoustě jiných okolnostech, který musíš brát a vnímat..věřím, v to, že se člověk z chyb, které dělá dokáže sám ponaučít..
ještě menší, větší poděkování všem lidem co se o kytky řádně starali! lidem, který mam rád aji těm, které nesnáším Věřím, že všichni do určité míry můžou být spokojeni..každopádně se s vámi už teď těším na další sezónu!