Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
robos: nevím co ti nefunguje, ale mě ten odkaz funguje (po najetí stránky klikni na enter a jseš tam, pokud nechceš ani klikat, tak zkus tohle http://www.youngprimitive.cz/index2.php , schválně si ten web proklikej a pročti a uvidíš co jsou zač mladí primitovové )
xxx: ses v km___???
efa: jo sem u gyda uz! mame se pro tebe stavit?
xxx: prijdu na pijano
efa: ok dobra tedy. o pul osme voe a bud presny.
xxx: piano....pijáno... pijáno z beržeraku....:-D
vymastim se do frotaku....a du..
efa: dobra dobra! takze tam budeme uz v sedm?
xxx: jelikož si ho dnes budu mastit tak popáté tak to chvilku potrva......
efa: ach sooo tak proste na pijanu o te pul osme no
xxx: uuuu žžžž ssssiiii hhhhhooo mmmaaassstttiiiimmmm!!!
efa: jo ty si honíš péro? tak pořádně voe ať seš vybitej jak varty
xxx: rvu si ho do KRVE!!!!!
uuuuuaaaaaaahhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!
efa: ty voe tak to já tě nebudu rušit
xxx: jo dik... :-)
sorry, ze to tu zasieram
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
No newim jestli jim hudba pomáhá nebo něco : ), ale pouštim jim skoro každej den .Spis sobe ale sem tag shulenej zýe newim ze neco hraje a s tim mnozstvim THC co v sobe maj kyti fakt newim : ))).Ale nejradši maj negry vcera mi to rikaly : )).
2 primitiv:dobry pageeeeeeeeeeeeeeees : ))))))))
Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!
Nedávno jsem v telce viděl nejaký dokument o komunikaci zvířat a nakonci se zmiňovaly i o rostlinách. Některé druhy rostlin při poškození, např. když začne kytku žrát nějaké zvíře, zače vylučovat těkavé chemikálie, které upozorní ostatní rostliny na hrozící nebezpečí. Některé africké stromy jsou schopny do půl hodiny své listy naplnit jedem. Nakonci také upozorňovaly, že kytky pěstované v umělém prostředí jsou ochuzeny o spoustu věcí v přírodě běžně dostupných. Jde především o různé druhy vibrací. Možná nebude tak úplně naškodu kytí něco pěkného pustit, popovídat si sní nebo ji třeba pohlahit, protože i takvý letmý dotyk může funfovat jako spouštěč pro dosut neoběvené chemické procesy v kytí. A nebo taky ne.
Možná jsou schopny vnímat více věcí než si vůbec dokážeme představit?
to já se mushim pochlupit, že sem jednou v tv. viděl chlapa, kterej nějakým hafol přesným multimetrem měřil elektrický potenciály či co všeho možnýho a i rostlin.
tvrdil ten panáček, že když to zapojí na svy kyti (nemarihuanoveho typu) a přijde do te mistnosti tak tho hned poznaji /dojde k nejakym zmenam na tom jeho pozorovacim elektro systhemu/.
myslim, že to zni zajimave a jestli je to pravda, tak by vaši přítomnost měla vycítit i vaše kythiczka
kyticky u me poslouchaji skoro cely den klavir-vaznou hudbu-
-nevim, jestli to skutecne nejak pomaha, rozhodne ale vim,
ze jsou naladeny na citlivou, jemnou a vnimavou vlnu, coz
se potom odrazi v high...tim jsem si jista (+ mam je opravdu
hrozne rada-jsou to kotatka-takze k nim casto chodim, povidam
si s nimi, zpivam jim a vubec jim davam najevo, jak je mam
rada..heh.. )
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Nepřikládal bych hudbě takovou váhu,třeba jako již dříve zmíněnému UV či CÓčku-myslím,že výnosy nebudou větší,ale jak říká vrrn na high by se to mohlo projevit. Je to taková doplňková strava , bez které se kytka obejde...ale kdo ví
Nedávno jsem v televizi zahlédl kousek dokumentu kde vědecky dokazovali,že i rostliny stejně jako všechny ostatní živé bytosti rovněž reagují na zvuky, ba dokonce na hudbu.Nemyslím si, že je to nesmysl.Svým kytičkám hudbu sice nepouštím, ale mluvím s něma a na 99% vím, že nejsem sám