Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
Janeg
Nový Člen

Karma uživatele Janeg - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2014
Příspěvků: 4  

Příspěvek č. 417

citace:
Původní příspěvek od zelenymuz
R-man dobrá práce, ale nejvíc fandim Jointarovi s jeho miniPC. Sám na linuxu dělám už všechno, naposledy to bylo nedorozumnění, že neumí tisknout přes wi-fi na tiskárně. Omyl, instalace nakonec byla rychlejší než na windows, ikdyž mi to doma dva měsíce trvalo než jsem to na linuxu nainstaloval za dvě minuty-moje lenost a myslel jsem, že to nejde no a na 1. to nešlo

ale jinak, k projektu. Pokud to raspberry-p nebo jiny udelátko funguje stejně jako počitač, má uživatelský prostředí a dá se s připojenim na internet ovládat přes vzdálenej přístup na jakymkoli počítači, přičemž jsou na to přes arduino napojený senzory,jak kdyby tam byl notebook (koukněte lidi na to, to Pí má asi 10x15 cm), tak to je jednoznačně výhra.

u R-mana se mi jen, s prominutim zdá, že to je spíš elektrikářskej projekt. Na Pí se mi líbí, že když se to propojí s tou deskou arduino, tak pak člověk už řeší 'jen' software mezi senzorama a arduinem a Pí-(respberry Pí) nebo jinym miniPC. Jen bacha při instalaci, chození mezi složkama v linuxu, kde se používá k instalaci příkazová řádka(terminál) vyžaduje trochu cviku jako je příkaz cd a sudo.

to je asi všechno co jsem chtěl napsat. Asi se do toho taky pustim, alespoň s jednim čidlem když už jsou ty zdrojový kódy napsaný , programátorství nerozumim vůbec..
good luck
zm

Úplně nechápu výhradu k R-manově drátařině s Arduinem. Vždyť čidla je třeba připojit vždy a výkonový prvky výstupů taky. Takže je ten rozdíl snad jen v hodinách RČ. Tolik k řízení. On-line monitoring už je asi jiná káva, ale zase se bez toho dá žít.

Old Post 29-07-2014 v 18:05 PM
Janeg je offline   Profil uživatele Janeg   Find more posts by Janeg   Foto galerie člena Janeg   Click here to Send Janeg a Private Message   Add Janeg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cpt.Crazy
Nový Člen

Karma uživatele cpt.Crazy - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2014
Příspěvků: 1  

Příspěvek č. 418

Musím se ozvat, že mi přijde v dnešní době hloupé používat plnohodnotný komp... navíc v DOSu, kde je TCP stack naprosto hrozný... To jsme v osmdesátých letech zase?
Spotřeba, i když to bude notebook a bude běžet z flashky je rozhodně vyšší, než u nějakého kontrolleru, ať už arduina, nebo raspberry, nebo jiného.
Navíc zabezpečení je přece normálně řešitelné... přístupy přes VPN, šifrování, to všechno jde vyřešit a nepouštět to do světa.
Jinak ale dobrá práce... a to i ProjectGROWE... jsem obecně rád, že lidi kutí takovéhle věci, baví je to a přemýšlejí, ale dnes už jsme s řízením mnohem dál, než paralelní porty a DOS :-) teda alespoň podle mne...

Sám řeším na Raspberry + 3G stick pro zálohu netu (a SMS info) + kamera + UPS pro výpadky proudu
Zatím pouze větrání, svícení, kontrola teploty, vlhkosti, a stavu obecně (kamerou). Přidávám zavlažování... postupně kutím daší věci.

BTW... ty arduino moduly jsou super... dotáhnout to takhle daleko je mazec... když jsem to vidl, chtěl jsem je taky, jen pro tu možnost si to zkusit a pohrát si s tím...

Možnosti jsou neomezené

Old Post 07-08-2014 v 10:59 AM
cpt.Crazy je offline   Profil uživatele cpt.Crazy   Find more posts by cpt.Crazy   Foto galerie člena cpt.Crazy   Click here to Send cpt.Crazy a Private Message   Add cpt.Crazy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 419

Tak projekt Growduino se chyli ke konci, zakladni verze je hotova a zbyva v podstate opravit jednu chybku v ukladani dat, ktera zpusobuje, ze den, kterej jeste neskoncil, uz se v grafu zobrazuje jako celej dokoncenej den 00-24 hodin.

A tim padem - vsichni kdo mate zajem o tohle zarizeni, muzete se mi ozvat a muzeme se nejak domluvit. Jsem schopen to vyrobit na zakazku, cena se pohybuje od cca 3500,- za nejjednodussi varianty az po xxxxx,- za luxusni verzi s UPS v paradni bedne ROS Indubox od firmy SEZ. Cena taky zavisi na poctu ovladanych zarizeni (=poctu SSR rele). Ty fotky co vidite na webu http://growduino.cz/20140413%20FishAndTomato/ jsou az na ty SSR relatka v podstate stejny, jak to vypada ted.

Funkcionality mereni:
1. Mereni teploty vzduchu
2. Mereni relativni vlhkosti vzduchu
3. Mereni teploty vody(lze pouzit i jako druhej teplomer na vzduch)
4. 2x Mereni mnozstvi svetla
5. Mereni vzdalenosti (hladiny zalivky)

Funkcionality ovladani:
1. Spinani a vypinani svetla v zavislosti na casovaci nebo mnozstvi svetla nebo oboji (idealni na prisvecovani ve skleniku)
2. Vetrani v zavislosti na teplote, vlhkosti nebo casovaci nebo vse zaroven
3. Zavlazovani v zavislosti na casovaci nebo:
4. Dopousteni vody do nadoby se zalivkou v zavislosti na vysce hladiny (ty body 3 a 4 lze menit, lze mit i oboji zaroven)

Alerty(Growduino posle mail, coz v dnesni dobe lze i na telefon):
1. Teplota vzduchu je moc vysoka
2. Teplota vody je moc vysoka(cidlo lze umistit kamkoliv, lze hlidat i druhou teplotu vzduchu)
3. Vyska hladiny zalivky v nadobe je nizka
4. Vypadek proudu (pouze pokud je pritomna UPS)
(lze velmi jednoduse pridat dalsi alerty - vlhkost vysoka/nizka, vypadek svetla, teplota vzduchu moc nizka, teplota zalivky moc nizka, atd.)

Online kontrola a logovani:
1. Veskere namerene hodnoty se zaznamenavaji na SD kartu na Arduino ethernet shieldu a zaroven tam bezi webserver s aplikaci, ktera vse vykresluje do grafu
2. Aplikace umoznuje ovladat veskere funkce Growduina, a to jak nastavovat automatiku, tak spoustet vystupni zarizeni manualne.
3. Growduino je pripojeno na lokalni sit a ma svou IP adresu, takze kdyz mate doma treba wifi, muzete ho ovladat i pres telefon

Provedeni:
1. Box obsahuje proudovej chranic a 3 jistice zvlast pro celek, Arduino, vystupni zarizeni. To lze modifikovat (zlevnit), ale na ukor bezpecnosti, takze bych to radsi nedelal. Pro tu nejlevnejsi verzi by to byla nutnost, protoze treba ten proudovej chranic je proste drahej.
2. Je tam display 2x16 znaku, zobrazuje hodnoty teploty, vlhkosti, teploty zalivky, vzdalenosti hladiny zalivky od cidla, uptime. Je na nem tlacitko reset(a par dalsich, ktery jsou zatim nevyuzity).
3. Pripojeni 220V je pomoci euro konektoru, ten samej jako PC zdroje.
4. Zasuvky jsou se zaklopkama, kryti IP 45 kdyz neni zapojeny vystupni zarizeni. Cela bedna je IP 67, pokud se pouzije ten ROS Indubox, coz je teda pecka (i financne!).
5. Lze tam mit i manualni spinace pro kazdou zasuvku (umi pouze zapnout, pokud zrovna neni zapnuto automatikou, z principu neumi vypnout...i kdyz ted me napadlo jak by to slo udelat :-) )
6. Cidla se pripojuji pomoci telefonniho kabliku s konektory RJ-11, delka kabelu je tedy na miru a je to jednoduchy jak facka.

Ptejte se na co potrebujete, odpovim na co budu mit cas :-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Naposledy upravil r-man 10-08-2014 v 09:59 AM

Old Post 10-08-2014 v 09:46 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 420

Mozna jeste jedno dulezity info - Box bezi celej samostatne, nepotrebuje PC - to je potreba pouze na zacatku pro nahrani firmware a nebo pokud chcete zrovna delat nejaky nastaveni z notebooku treba....Spotreba je uplne minimalni, wattmetrem jsem nameril cca 12W pri sepnutych rele.

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 10-08-2014 v 10:04 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JointarGanjar
Stálý Člen

Karma uživatele JointarGanjar - 91% PěstitelskáKarma uživatele JointarGanjar - 91% Pěstitelská

Registrován: Oct 2008
Příspěvků: 56  

Příspěvek č. 421


Konečně sem dodělal i PC program k sensuinu, takže projekt Sensuino už je také kompletní (alespoň co se týká "měřící fáze").

Přikládám screenshot z programu.

Podrobnější popis naleznete na Sensuino.net. Zároveň jsem vyvěsil inzerát do sekce Zahradnický Bazaar pro případ, že by měl někdo o Sensuino shield zájem. Veškeré kódy a schémata jsem umístil na github projektu.

Old Post 20-08-2014 v 18:09 PM
JointarGanjar je offline   Profil uživatele JointarGanjar   Find more posts by JointarGanjar   Foto galerie člena JointarGanjar   Click here to Send JointarGanjar a Private Message   Add JointarGanjar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 422

Shanim programatora Javascript pro webovou cast, potrebujeme opravit jednu chybku a dodelat par veci, aby bylo Growduino komplet. Nevite nekdo o nekom?

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 02-09-2014 v 15:40 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 1539 

Příspěvek č. 423

Když vystavíš kódy na guthubu nebo bitbucketu a zadáš ty věci jako issues, může ti tam pomoct kdokoliv (i víc lidí). Hoď sem link, jestli je ten repozitář někde k dispozici.

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 04-09-2014 v 08:25 AM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 424

Tak chybka se resi, neni nijak zavazna...dulezity je, ze ke Growduinu uz je fungujici GSM shield, dokaze to odesilat smsky jako alerty. Kdekoliv, kde je dostupna GSM sit - signal pro mobily, tak muzete mit pestirnu nebo sklenik a Growduino za vas ohlida teplotu, vlhkost, sviceni/dosvecovani, zavlazovani, proste skoro vsechno co potrebujete k uspechu.

Kdyz se neco stane, dostanete smsku a dozvite se co se deje. To je podle me naprosto paradni funkcionalita, zvlast pro ty co maji sklenik nekde na chate napriklad.

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 16-09-2014 v 12:24 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 425

A dalsi dulezita vec - na prani jsem schopen ty Growduina postavit a ozivit. Kdo mate zajem, ozvete se mi do posty.

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 16-09-2014 v 12:26 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 426

A jedna nemene dulezita vec - jdete nekdo na Cannafest? Ja tam zrejme budu a vezmu Growduino s sebou, chcete se na to nekdo podivat v realu?

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 08-10-2014 v 08:18 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 427

Growduino na Cannafestu!

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=74333

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 05-11-2014 v 11:38 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 428

Kdo chcete mit svoje vlastni Growduino, piste mi PM. Jsem schopnej to postavit na zakazku v ruznych variantach a kombinacich a tim padem cenach. Od nejlevnejsi verze za cca 3500,- az po luxusni verzi vcetne UPS za cca 12000,-

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 12-11-2014 v 14:01 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 429

Jeste podotknu, ze asi jedina rozumna konkurence Growduina je suzan.pl, ten vyrobek ale v zakladni verzi stoji pres 13000,- a je potreba k nemu instalovat aplikaci do PC, takze nelze ovladat a kontrolovat vzdalene. A rozhodne neumi integrovanou UPS s alertem na mail/telefon pri vypadku proudu :-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 12-11-2014 v 14:08 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 430

Growduino otestovano s 600W lampou a TD-250 ventilatorem, zvlhcovackou SPS-818hno funguje jak ma, data se zaznamenavaji, jsou dostupna pres web i lokalne, klidne i v prohlizeci na telefonech a tabletech, vse se da vzdalene ovladat a navic perfektne funguje zasilani mailu s Alertama kdyz se deje neco co se dit nema...

Takhle jsem si to predstavoval od zacatku. Trvalo to dlouho, ale je to hotovy. Ted uz se da jen vylepsovat :-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 03-12-2014 v 15:54 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 431

Nejaky novy fotky jak to ted vypada najdete na
http://growduino.cz/20141209%20GrowduinoProduct01/

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 10-12-2014 v 00:36 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lokinek
Stálý Člen

Karma uživatele Lokinek - 89% PěstitelskáKarma uživatele Lokinek - 89% Pěstitelská

Registrován: Oct 2012
Příspěvků: 72  

. Příspěvek č. 432

Zdravim R-man, chci se zeptat, ty rele na spinani vetsi zateze mas na nejakym chladici?wat?je to bezpecny?a jeste nepremyslel si do toho nejak zakomponovat prubezny mereni ec a pH metr? ? to bylo naprosto vyvoneny, do toho bych i mozna sel

Uti, non abuti... - Užít, ne zneužít...

Old Post 07-03-2015 v 23:15 PM
Lokinek je offline   Profil uživatele Lokinek   Find more posts by Lokinek   Foto galerie člena Lokinek   Click here to Send Lokinek a Private Message   Add Lokinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:19 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0782420 seconds with 32 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív