Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Hugila:To byl pokus,fakt málo místa a moc kytek,bylo vidět že maj málo místa pro kořeny.
Co s tim budeme dělat?No já myslim že to asi zhulíme ,vono když se to usuší,tak toho neni tolik
No čoveče a to zatemňování to budu muset nějak pořešit,poradit se tady s někym atd.Budu to řešit teoreticky přes zimu,taď mam mooc práce se sklizní + dodělávky na skříni.
to KABUTO:
clovece tak to su jedny z najkrajsich fotiek co som tu videl hlavne tie z 2003 za to musis odo mna dostat K+
a ked uz sme pri tom nevies nahodou co moze sposobovat, ze mi vzdy ked pridem na policko najdem nejake kiti s odsipnutym vrskom. Co za zver to roby? Cloveka vylucujem na 90%.
OK maj sa
Těch 10%je dost velká pravděpodobnost že ti je někdo očesává.
Jestli myslíš odštípané vršky během květu tak si myslim že to zvířata bejt nemůžou,palice které už smrděj zvířata nežerou!
Mi jsme přišli taky o pár vršků a zjistili jsme že to dělaj malí parchanti od sousedů.
Čůs
to ddt: KABUTO má ptavdu, že těch deset procent je zatraceně moc velká pravděpodobnost že ti to dělá ta nejhorší zvěř - lidi. Mě se nestyděli chodit pro paldy na zahradu a nakonec odnesli celou úrodu a to sem tam měl i psa:-(
Musím říct,že to vypadá hodně vpohodě ale dej si bacha na tu vlhkost...já letos sadím pouze venku něco ladem neco opracovávm ale nejvíce se starám o kytku z číny,zakrslíka, vypadá fakt v pohodě je to bonzai....foto dodám až bude foták a to bude brzo... Zatím good luck
moc hezký fotky.. Jaký rozmery jsou toho foliakos? A kolik se ti tam povedlo nasazet kytek. Mam taky jeden jenom nevím kolik do něj mam nasázet kytek.. Dík
Hele bylo to tak 2m šířka,3m dýlka a 1,7 výška -což byl největší problém
kytek tam bylo cca 30 ze začátku a vyselektovalo se to na asi 18 kousků.
Počítejte s tím že to extrémně roste,stále stříhat,zastřihávat,lámat,ohýbat,zalejvat.
Když v růstu pošéfuješ vysokou vlhkost,udělaj se ti takový listy že jsi to neviděl.-> a co myslíš že listy vyživujou ?
Hlavně ke konci qětu bacha na plíseň,doporučuju tak 2x stříknout previcur + biooil proti sviluškám,který se většinou ve vedru objevěj