Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky jsem tehle tejden něco zkuchtil.
Konopní olej.
Listí bylo 3x převařeno. A do čisťoučkýho listí jsem přidal po litru oleje a wodky. Celé za opčasnýho promíchnutí, vařeno 2 hodiny.
A co takovym olejem???
Bramboráčky, topinky, prostě fantazie
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Další recept.
"M-manovou" hyper mlíko v pudigový upravě
Potřebujeme k tomu dva hrnce, hmnoždíř a hulení*
* Směs listí a paliček
Potom, co převaříme hulení*, začneme směs vařit v plnotučnim mléce. Po pěti minutách, přelejem přes plátno mlíko, tím vysegreguje hulení. Plátno nacpem do hmnoždíře. Systémem nalij mlíko do hmoždíře, potluč s hulením, posléze vyždímej do hmoždíře, přefiltrujeme do druhého hrnce. Může se dochutit skořicí, však všichni známe. Necháme uležet a podáváme
Pudigová úprava
Jak se dělá puding si každej přečte na sáčku
Ale pozor, nechce to moc tuhnout. Jsme to wokouřily slabě zvíšenou dávkou. A přesto to šlo stuha. Tak se nebojte tam dát klidně pytlík navíc
Tak tu máme report
Po hodině, je cejtit přijemnej háj, žádný hnusní komatický stawi. Zmaštěn jsem hrál hodinu fotbálek. Celkově nalítáno čtiři hodky, šel jsem ve dvě spát.
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
chci se zeptat-kdyz si udelam M maslo a pak z nej usmazim treba placky, vydzi to treba tyden v lednici aniz by ztracely na ucinku? Jinak minuly tyden se mi to konecne podarilo! Zorganizoval jsem uz asi 5 dychanku, kdy jsem varil mlicko a nebo pekl kolacky (i z palic) ale vysledek byl dost rybi-vetsinou jsme to nevydrzeli a behem vareni se zhulili a i po konzumaci jsem mel normalni stav-zadny 8 hodinovy tripy jak tu kazdej druhej popisuje-asi slaby huleni. Pak jsem na vareni zanevrel a az minuly tyden, po protrhani zbylych dvou kytek, jsem z opravdu hrsticky listu uvaril v lazni mlicko (listy dvakrat prevarene ve vode). Ochutil jsem to grankem a mouckovym cukrem-chut vynikajici, zadna chlorofylova pachut. Jeste s dvema kamarady jsme si kazdy dali tak 1,5 dl a pak to zacalo. Najezd necekane brzo, tak 15minut po konzumaci, (po pul hodine jsem se pristihl jak se v zachvatu smeju cervene kravate moderatora Klepetka), pak 5 hodin stale se menicich stavu ktere gradovaly. Pak jsem sel radsi spat, ale verim ze jeste par hodin bych vydrzel hucet. To vsechno z 50g cerstvych (nesusenych) listu skunku.
Původní příspěvek od Ježíš chci se zeptat-kdyz si udelam M maslo a pak z nej usmazim treba placky, vydzi to treba tyden v lednici aniz by ztracely na ucinku?
CAu, podle mych zkusenosti se ucinek ( pocitam ten tyden, dyl mi to doma nikdy nevydrzelo,byly to bebe dobre rano na masle) nemeni... jen aby byly po tydnu pozivatelny :-)
dik ja si to jen potreboval potvrdit. prave delam maslo, rekl bych ze neprezijou dyl jak pul tydne a propos tys vzal kupovany susenky a jen je opraskl na masle? jaky byly ucinky? prijde mi to jako zajimavej napad.
zalezi na kvalite masla, jak ucinkove, tak chutove, pri trose snahy jde udelat maslicko nebo olej, ze z nej huleni neucejtis no a k tomu je dobra volba koupene susenky, nejlepe ty co dobre a hodne sajou...
ale pozor! takova susenka nasaje celkem dost a nezridka se mi stalo ze me odpraskla 1 jedina, jinak tak prumerne 2-3 a ahoj :-)
Ha lidi dneska sem poprve zkusal robit maslo, ted mi to tuhne v lednicce sem zvedav co z teho bude, pac sem ty listecky otrhal smoji nej kytisky bo uplne mega smrdi z asi od 20 dne rustu....takze tu bude extra model, no sem zvedav ale mate gut recepty :-)
noo tak aj ja davam recept podla vlastneho receptu:
Puding:
dame asi 5 hrsti čerstvych listov stoniek a všetkeho čo pride pod ruku z našej rastlinky, dame material prevariť horucou vodou a prevarame do vtedy kym vode nebude zelene, kto nema čas dlho sa s tym piplať stači asi 3xprevariť teplou vodou.
Potom tieto listy zalejeme pol litrom mlieka dame minimálne 4 lyžičky cukru a varíme aspon 45 minú, kto ma čas môže aj viac.
Ked už je to uvarene aspon tych 45 minut precedime listy cez sitko a mlieko znova dame variť, pridame do neho puding a trochu mlieka prilejeme asi deci, a za staleho miešanie varime asi minutu kým nezhustne a je to hotovo.
Cele to trva asi hodku a pol a učinok sa dostavi asi za 30 min od zjedenia :-)))
nésu teda nějak genitální, myslivecká a rybářská a šukatelská a vůbec jakákoliv latina se mi líbí, ale tohle je poměrně hustéé:
Medový hlavy
Tenhle recept se často dělá v Maroku,je asi nejjednodušší,kupte si klasickej med,je jedno jestli vosí nebo včelí,prostě med,a do toho medu dejte usušený palice dobrýho indoor....přesuň to do sekce ftipy,než ti někdo napere negativní karmu.........
to chces rict ze je jen jeden recept jak varit z cerstve travy?
ja bzch chtel udelat maslo.ale nevim jestli to nema byt suchy.nebo se to v pohode aktivuje tim varenim?