Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja - kuchařka .
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Mr.Chris
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Chris - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2004
Příspěvků: 18  

Obecné polievka Příspěvek č. 97

Ja som si dnes pridal do fazulovej s parkom... trochu z takej slabsej "vzorky" listov. Krasne pomaly to prichadzalo... a trvalo to velmi prijemne asi tri hodiny. Bol som v praci, tak mi to presne vzhovovalo......

Old Post 15-08-2004 v 21:09 PM
Mr.Chris je offline   Profil uživatele Mr.Chris   Find more posts by Mr.Chris   Foto galerie člena Mr.Chris   Click here to Send Mr.Chris a Private Message   Add Mr.Chris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Registrován: Nov 2004
Příspěvků: 113  

Příspěvek č. 98

muhehe uz sem ti rikal jednu moznost..z konopnyho masla by to slo udelat..nebo z ty cokolady

Old Post 23-11-2004 v 19:20 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 2488  

Příspěvek č. 99

Ze pry tu mame pokracovat s maslem tak davam odkaz na perfektni popis vyroby konopneho masla.

http://grower.cz/forum/showthre...90752#post90752

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost


Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 07-12-2004 v 11:08 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Werron
Stálý Člen

Karma uživatele Werron - 31% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 100

Kandované květy

Vysoce kvalitní samičí květenství čerstvě vysušené marihuany má zpravidla balzámově vonnou chuť. Lidé, kterým je to známo, příležitostně žvýkají tuto neobvykle chutnající pochoutku, zažívajíce při tom příjemné opojení. Účinky a chuť těchto poupat je možné zlepšit jejich kandováním podle následujícího receptu: Vyberte několik středně velikých samičích palic s poupaty (o délce 5 až 10 cm). Dejte přednost trávě chutné, která se dá žvýkat, aniž by vám zanechávala štiplavý pocit na jazyku. Je-li tráva čerstvá, nepřeschlá a drolivá, semena můžete z tobolek lehce vyloupnout, a to tak, že tobolky mnete mezi palcem a ukazováčkem. Většina plodů vypadne sama, se zbytkem si budete muset trošku pohrát nehtem palce. Jakmile jsou všechny plody odstraněny, svažte konce palic pomocí režné nitě do smyček. Jednotlivé smyčky by měly být přibližně pět centimetrů od sebe, aby se palice vzájemně nedotýkaly. V kastrolku rozpusťte několik polévkových lžic ghí (nebo konopného másla, chcete-li dosáhnout lepších účinků). Poté kastrolek nahněte, aby máslo steklo na jednu stranu, a každou palici v něm omočte. Nenechávejte je v másle ponořeny déle než jednu dvě vteřiny, protože chcete aby palice nasákly máslo a ne máslo pryskyřici z palic. Každou palicí přitom otočte dokola, aby se máslo dostalo i mezi lístky a poupata. Nit s palicemi napněte a 15 minut ji nechte někde zavěšenou, aby mohlo přebytečné máslo okapat. Nyní každé květenství ponořte do medu, kde s ním pohybujte nahoru a dolů, aby ho do sebe nabalilo potřebné množství. Nit opět napněte a nadbytečný med nechte okapat. Provádějte v místě, kde nehrozí nálety much či jiného hmyzu. Po týdnu by se měl med trochu ztuhnout. Po dalším týdnu bude ještě o něco tužší. Nyní můžete květynuď s chutí sníst nebo je nechat viset o nějaký ten den déle, až bude k jejich konzumaci příhodná chvíle. Zmíněný recept je vynikající metodou konzervace aktivních složek konopí. Tenká vrstva medu chrání THC před oxidací.

Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.

Naposledy upravil Werron 08-06-2005 v 18:56 PM

Old Post 08-06-2005 v 16:17 PM
Werron je offline   Profil uživatele Werron   Find more posts by Werron   Foto galerie člena Werron   Click here to Send Werron a Private Message   Add Werron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Werron
Stálý Člen

Karma uživatele Werron - 31% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 101

Konopné kakao

Do nádoby s dvojitým dnem nalejte půl litru plnotučného mléka (nebo 1/4 l plnotučného a 1/4 polotučného) a dejte vařit. Jakmile je mléko horké, přimíchejte 1 až 2 čajové lžičky konopného téru, 2 až 4 čajové lžičky medu a 1 čajovou lžičku vanilky. Pokud chcete, můžete přisolit i špetkou soli. Nehlídáte-li štíhlou linii, přidejte ještě 1 až 2 čajové lžičky másla ke zvýšení obsahu tuků za účelem zlepšení asimilace. Podávejte ve dvou šálcích a ozdobené šlehačkou. Recept je určen pro dvě osoby.


Konopný koktejl ( nebo zmrzlina )

Smíchejte přibližně 15 g jemně rozdrolených marihuanových listů a květů (bez stonků a semínek) a 1/2 litru smetany a mléka (půl napůl). Přidejte zarovnanou lžičku lecitinnových granulí. Mixujte ve šlehači nebo mixéru 1 až 2 minuty. Přelejte směs do rendlíku s dvojitým dnem a vařte na mírném plameni 10 minut. Dávejte pozor, abyste směs nepřevařili, poněvadž při vyšších teplotách by se z mléka začal tvořit tvaroh. Ještě za tepla přimíchejte několik polévkových lžic medu. Směs přelejte do nádoby mixéru, přidejte 1/2 čajové lžičky vanilkové esence, zakryjte a dejte zchladit do lednice. Po vychlazení nasaďte nádobu na mixér a 30 vteřin mixujte. Podávejte ve vysokých koktejlových sklenicích s brčkem. Chcete-li připravit místo koktejlu zmrzlinu, přidejte jedno syrové vejce a důkladně rozmixujte, až začne směs pěnit. Nalijte do nějaké vhodné nádoby, výborně se hodí plastikové obaly od různých pomazánek či margarínů nebo sklenice na puding. Uzavřete víčkem (sklenice voskovým papírem) a strčte do mrazničky. Se zmrazením nijak neotálejte, jinak se napěněná směs přemění do své původní kapalné podoby. Zmrzlina či koktejl se dá vyrobit i z hašiše nebo haš oleje. Tento materiál se však nejprve musí rozpustit v troče másla nebo ghí. Rozpuštěný hašiš či haš olej přimícháte ke směsi mléka, smetany a lecitinu, dále je postup již shodný.

Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.

Naposledy upravil Werron 08-06-2005 v 18:54 PM

Old Post 08-06-2005 v 16:28 PM
Werron je offline   Profil uživatele Werron   Find more posts by Werron   Foto galerie člena Werron   Click here to Send Werron a Private Message   Add Werron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niga
Stálý Člen

Karma uživatele Niga - 58% Pěstitelská

Registrován: Mar 2004
Příspěvků: 184  

Příspěvek č. 102

Nechcem ti kazit radost z pisania ale tento thread tu uz je a to tu: http://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=kucharka
Vyzera to rovnako aj tvojom aj v tomto threade.

Zabudol si podotknut ze tieto recepty su z knihy: Vaříme s konopím , od Adam Gotlieb

Este stale si sa nenaucil pouzivat hledani?

Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem

Old Post 08-06-2005 v 18:12 PM
Niga je offline   Profil uživatele Niga   Find more posts by Niga   Foto galerie člena Niga   Click here to Send Niga a Private Message   Add Niga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lopman
Stálý Člen

Karma uživatele lopman - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 23  

Příspěvek č. 103

To je zajímavý, že sem nikdo neposlal recept na nejjednodušší recept co znám. Stačí střední hrnec, hafo listí (podle hrnce), voda, mlíko, kakao, vařečka, nebo něčo na míchání, trochu cukru, a cokoli co je sladký a máte to rádi.

Nejdřív dáme asi tři hrstě listů a ty se asi hodinu vyvařujou ve vodě, dokud voda nebude zelená. Potom se ty listy přeceděj a voda se vymění za mlíko a v tom se to vaří asi tři hoďky, takže ňákej ten čas na jointíky. Během toho vaření Přidaj tak 2 hrstě cukru a pár lžic kakaa a cokoliv sladkýho. Po těch třech hodinách se to přefiltruje přez ňákou vhodnou látku, my to filtrovaly přez plátno. No a pijeme ještě za tepla. Nevyplácí se dělat bang, když se hned nevipije, protože se rychle kazí.

Old Post 08-06-2005 v 18:12 PM
lopman je offline   Profil uživatele lopman   Find more posts by lopman   Foto galerie člena lopman   Click here to Send lopman a Private Message   Add lopman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Registrován: Jul 2003
Příspěvků: 854  

Příspěvek č. 104

Werron - heleď tak sem ti to propojil, na tobě teď nechám aby sis to tu prošel a pak to svoje upravil podle toho co už tu bylo a co ještě ne....


tipuju že toho moc nezbyde

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 08-06-2005 v 18:37 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Werron
Stálý Člen

Karma uživatele Werron - 31% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 105

Taker: Hi ,tak jsem to probral a přece jen něco zbylo...
A sorry za ten thread ,ale fakt jsem se nejdřív díval ,jestli tu něco takovýho je, ale nic jsem nenašel...
Zdary

Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.

Old Post 08-06-2005 v 18:58 PM
Werron je offline   Profil uživatele Werron   Find more posts by Werron   Foto galerie člena Werron   Click here to Send Werron a Private Message   Add Werron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sleg
Nový Člen

Karma uživatele Sleg - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2005
Příspěvků: 3  

Zrani brka Příspěvek č. 106

Chci si neco navarit, ale nevim kolik tam toho dat... gdyz pozerete brka v mnozstvi ktery vas totalne zhuli, tak mate:
stejny stavy / lepsi stavy / slabsi stavy
nebo zalezi natom co varim?

doufam ze to nak poberete...

Old Post 09-08-2005 v 18:35 PM
Sleg je offline   Profil uživatele Sleg   Find more posts by Sleg   Foto galerie člena Sleg   Click here to Send Sleg a Private Message   Add Sleg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Registrován: Aug 2005
Příspěvků: 720  

Příspěvek č. 107

jak kdy ale musis tam toho naprat rozhodne vic nez do brka pekl sem uz kolace s coko polevou a se mnou to skoro nic neudelalo a kamos lital jak na papiru. pak sem varil mlicko a to je jina liga

Old Post 10-08-2005 v 10:03 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barnie
Nový Člen

Karma uživatele barnie - 0% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 18  

Příspěvek č. 108

doporucuju ti spenat ,jednoducha priprava,hodne dlouhy a dobry stav, jen se neznervoznuj z pomalejsiho nastupu tak 2 h

Old Post 10-08-2005 v 10:21 AM
barnie je offline   Profil uživatele barnie   Find more posts by barnie   Foto galerie člena barnie   Click here to Send barnie a Private Message   Add barnie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 545 

Příspěvek č. 109

sorry ak som to niekde prehliadol, ale nikde na groweri som recept na spenat nenasiel - jedine ako plnka do Sroogovho mariuhanoveho zavinu. Aky spenat mas na mysli ty? Pol na pol ganjove listy a spenat, alebo iba ganjove listy uvarene do spenatovitej konzistencie? Alebo obycajny spenat, ale s konopnym maslom?

Stale je co skusat

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 10-08-2005 v 12:37 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2005
Příspěvků: 40  

Příspěvek č. 110

já už náký zkušenosti taky s vařením mám.....už jsem dělala perník,koláčky a samozřejmě mlíko....ten perníček je obzvlášt povedený.Koupím sypkou směs na přípravu perníku, a přidám už jen travku - a to v poměru 1:1 se sypkou směsí...no a je vymalováno:-))...a tedko se chystám na konopný máslo...tak sem zvědavá, jak to dopadne.Ale co jsem slyšela, tak to je prej nářez.Poreferuju:-)

Old Post 10-08-2005 v 13:25 PM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Registrován: Mar 2005
Příspěvků: 575  

Příspěvek č. 111

čokoláda se papá taky náramně a mlíko též nástup cca 30-60min. co vím z vlastní zkušenosti

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 10-08-2005 v 13:32 PM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sleg
Nový Člen

Karma uživatele Sleg - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2005
Příspěvků: 3  

Příspěvek č. 112

Capnete kus palice (dle modelu, brutalniho skunku staci trosku), peclive rozemelte, narvete nakymu bobikovi co nehuli do svaciny (nesmite to prehnat! precejen nehuli ), nebo pokud vite co bude mit na svacu tak mu pripravit stejnou a pak vymenit... a priblizne po hodine preju good fun... (doporucuji se pri nastupu ucinku na "bobika" poradne vyhulit) fakt lepsi zabavu sem jeste nevidel...

Old Post 10-08-2005 v 20:08 PM
Sleg je offline   Profil uživatele Sleg   Find more posts by Sleg   Foto galerie člena Sleg   Click here to Send Sleg a Private Message   Add Sleg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8609100 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív