Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
At jsem hledal jak chtel, tak primo foto pesana a kytky nemam, nikde nebyla cela nebo aspon hlava, ale ukazat vam ji musim, protoze ne jednou stekanim odradila corku za zidkou...
Alpine Rocket, mlada mamina, ktera porodila na lonskou sezonu a sla do pece... 250W, ale i tak to stalo za to... (doporucuji zvetsit)
Little Devil z Ministry of Cannabis
Substrát: Plagron Growmix
Hnojení: Hnojivo pro květiny s Guanem od Terrasanu, Alga-Bloom od Plagronu
Světlo: 150W HPS
foto z 38dnu na květu
č. 2 - No name sativa z loňského balkdooru, hnojeno Alga řadou
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Soutěž č. 1
Stromový jihoamerický sklípkan Avicularia Versicolor.
Pavouček v mládí zbarven azurově modře, při dospívání mění své barvy přes fialovou až po vínově červenou s kovově modro-zelenou hlavohrudí.
V pozadí Dračinec, kterému se velmi daří v bubbleru (bližší info v mém podpisu), základní hnojiva Bcuzz Hydro AB.
Konopná kytka to není, ale pavouk je chlupatej dost (doporučuji plnou velikost fota).
EDIT: Po dotazu jestli se pavouček válí na rostlině, tak upřesním že je přichycen na stěně terária .
Původní příspěvek od Hlava Soutěž čislo jedna uzavřena , můžete dál už jen soutěži č .2 , co nejdřiv udelam anketu , díky Hlava .............strpení plss.
kura a to si rikam .... mam furt cas - pohoda ..... a dneska se zrovna hadovi na kytku moc nechtelo, svina si to akorat prohrabuje v zemine ... jeste ze tuhle kytku zrovna nehnojim ...
jinak se teda pridam k te druhe soutezi
je to Mandala no.1 od Mandala seeds .... hodne zajimava kyti, dobry vynos, dobry a silny stav, jen ta vune byla docela nevyrazna - s trochou malinoveho aroma