Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tj pravda až pokvete určitě ještě ten den semka napíšeš...btw gratuluju - po všem trápení se sebou samým nebo s jinými vyhrála tvoje fotka soutěž o fotku týdne .)
ENJOY! první kytka v kukuřici začala kvést je to druhá největší a jelikož i další dvě mají stejnou genetiku tak předpokládám květ u všech do týdne tak ted ad my někdo skušený řekne zda je možné aby to dokvetlo ? když se bude sklízet dejme tomu 15 září
a hlavně 15.září už bude po kukuřici, sklízí se konec srpna, nebo první týden v září a pak je poslední kosa kukuřice na zrno a ta bejvá poslednií týden v září, ale je to závislý od počasí :-)
Původní příspěvek od Plechh a hlavně 15.září už bude po kukuřici, sklízí se konec srpna, nebo první týden v září a pak je poslední kosa kukuřice na zrno a ta bejvá poslednií týden v září, ale je to závislý od počasí :-)
na zrno na konci září?se mi nezdá..u nás klidně ke konci října.
hej tak týpci děkuju za rady nejvyšší kyti ta co je na fotce týdne ted má cca 220cm a ještě tak 30cm a už bude ve výšce naprostých špiček květů kukuřice pokud je to horní hnědé dlůhé květ toš tak inak fotky nemám byl sem tam bez fotaku řeknu vám dneskaj je umorné vedro ... zalél sem to vlastně hnojkama to sem ani nezmínil takže jednalo se o popel ze dřeba + 1:1 voda : výluh z kopřiv rajčat (listy) a dalších neznámých plevelných ingrediencí řekl bych ... to sem nalél do 2 petek 2L celkově teda 4L sem tam nes... fakt zahul v tom vedru no a spět zase poškrábán od kukuřice 4km spět ... a to bez cigár neměl sem prachy ... (když tak smáznu) ...
nejvěčí plant a to tento http://grower.cz/photos/019793/0272.jpg je chlap takže je to někde fakt mě to moc mrzí kdo ví jestly pojedu příští rok toto mě fakt dostalo