Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak prej je již klub v chodu.. ale nevidím nikde nějaký oznámení jak to teda je jak to fachá a co fachá.. prosím neodkazujte mě na hledání nebo probírání 10listů diskuze. Pokud je to tak zásadní věc ve fungování fora tak by to mělo být nějak ZŘETELNĚ a JEDNOZNAČNĚ vystaveno.
edit: tak prej neběží.. jen změny v bazaru.. ale ani o nich jsem nikde nezahlídl info..
Původní příspěvek od Radoslav 2 ortaniel a lupus: béééé
..se nehodej sem ale spiše do kanalu , obodováno, prosim Vás , NIKDO VAS DO NICEHO NENUTÍ , je to zcela dobrovolne , a pujde do toho ten kdo se bude chtit se treba "jen" odlišit od ostatnich , co v tom porad hledate zazračného ??
Svaha , pardon , museli sme proste omezit /editaci v bazaru/ tak rychle ze jsme to nestacili ani nikomu oznamit , snad mala naprava tady http://grower.cz/forum/showthread....0961#post720961 , jeste jednou se Omlouvam za G team ,
..jeste vec s datumem spusteni Gklubu , jeste nejede , s carlosem se o tom bavime zhruba 5let ,tenhle weekend na srazu Gteamu se potvrdilo velice brzke spušteni Gklubu, tak jestli to spustime , za tri dny nebo za 14dni je fakt uz malej detail , to se na me fakt nezlobte ale ja to tak cejtim...., diky za konstruktivni kritiku a napady brzo v Gklubu nashle Hlava
Jestli můžu mít malý dotaz. Jak to budete řešit s "náborem" ... jestli reklamou(bannerem), nějakým linkem ve FÖRU nebo přes PM (což by bylo asi nejlepší ... jednak by se mi hned zobrazila nová PM a pak by se snad mohla poslat masivně všem ...přes nějaký script ?) ?
Takže jestli dobře chápu,tak pro nečleny nastane jediná změna v tom,že nebudou moci přispívat do bazaru a založit v něm téma,jinak zůstane vše stejné?
..no jak psal carlos , tak jsi to pochopil spravne , bazar jen pro členy
citace:
Původní příspěvek od carlos
Až na jedinou výjimku (poslední na seznamu) budete mít přístup ke všem funkcím Groweru tak, jak jste zvyklí. Pokud budete mít chuť využít nejnovějších vylepšení, pak můžete vstoupit do Klubu Grower.
KLUB GROWER FEATURE LIST:
* Přispívání do fóra Zahradnický bazar (bazar bude přístupný všem pro čtení, zakládat témata a odpovídat budou moci pouze členové klubu avšak bez nutnosti čekat na schválení moderátorem)
citace:
Původní příspěvek od Marokanec Pokud bude člen spokojený,zaplatí,pokud ne,tak například po dvouch týdnech by se vrátil na normální G.
...no proto je to udelane jen na tri mesice , nelibi se ti Gklub nezaplatis znova aktivacni smsku a clenství se ti neobnoví . Hlava
Prosim vás, kdy už teda konečně bude ten gay klub s neuvěřitelnýma výhodama?????
Rád už bych inzeroval jako dříve..
Jiinak se tedy nejvíc těšim na velikost avataru
Původní příspěvek od ZeeGun
Rád už bych inzeroval jako dříve..
Jiinak se tedy nejvíc těšim na velikost avataru
..a co ti brani abys inzeroval jako drive ?? Jen se vypla editace + vsechny dalsi prispevky , ktere byli vetsinou OT , na dotazy mate pouzivat PMko autorovi inzeratu , takze co ti braní ??
Já teda naopak beru, že to všechno stojí nějakou kačku, takže mě ty akt. SMS nijak nevaděj, a pokud nebudu potom spokojenej, tak prostě další nepošlu a je to. Takže to rozhodně podporuju, protože ty novinky vypadaj opravdu zajímavě.......
Původní příspěvek od dvojka-trojka Já teda naopak beru, že to všechno stojí nějakou kačku, takže mě ty akt. SMS nijak nevaděj, a pokud nebudu potom spokojenej, tak prostě další nepošlu a je to. Takže to rozhodně podporuju, protože ty novinky vypadaj opravdu zajímavě.......
23
Presne jak rika dvojka trojka.
Jedna sms ka me oprvdu nezabije na to abych to vyzkousela a ze zvedavosti (jeslti nekdo rika, ze je to moc, tak je pokrytec a jeslti si nekdo mysli, ze z toho carlos neco ma, tak taky) se podivala a kdyz me to proste nebude nic davat a budu to povazovat za sracku tak uz si to priste nekoupim ne? Informace verejne o vsem tu zustanou tak nevim o co go.
Na OG a ICmag meli a maji podobne veci a nikdo tu nerika ze jsou dalsi booom.sk, proste jenom dalsi featura, kdyz chces, tak zaplat, kdyz nechces nemusis.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Původní příspěvek od Cpt. Spaulding woe, asi prestanem chodiť na net grower sa mení na booom.sk som zvedavý za kolko sa bude dať kúpiť krychlička
je zajímavý, že o kostkách se bavěj většinou lidi co maj 1 max. 2 - alespoň co si všímám, takže koupit si kostku může jen debil (kdyby to teda šlo) a jestli chceš, tak udělej nějakej dobrej thread a třeba taky nějaký dostaneš, když ti evidentně asi chyběj..........Nechápu proč řešíš takový hovna, normální člověk tu není, aby se honil za zelenym hovnem - stejně jde o to, jak se vyjadřuješ apod., alespoň pro mě........lol
tak nějak nechápu co tu někteří řeší, 8petek za 3 mesíce? to vykouřím denně! To co tu Carlos popisoval zní dobře a komu tyto stránky nestojí za pár korun měsíčně, tak bye...nikdo tě nenutí! Jak uz tu nekdo psal, ani ten vzduch uz dnes není zadarmo, a každý koníček něco stojí, a mím koníčkem je pěstování, proto zaplatím a ještě na to budu hrdej!!!
Omlouvám se za výlevy...ale to co tu čtu to bych obcas blil!!!!
Nesss
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
chvili sem tu nebyl a koukam jaky jsou zmeny.
chtel bych k tomu napsat jen to, ze fotky ktery mely 300k byly jeste celkem v pohode, ale dalo dost prace je pod tech 300k dostat.
stravil jsem upravama fotek dost casu aby za neco staly a myslim, ze nejsem sam. ted mi je nakej robot zmensil na pul velikosti a z peknejch maker se staly rozmazany fleky.
myslim, ze by bylo rozumejsi omezit pocet uploadovanejch fotek nez takto radikalne omezovat velikost.
ale to ze stavajici fotky byly automatem zmenseny je fakt trapny.
co takhle vymazat kazdy druhy slovo ze vsech prispevku, to by taky mozna pomohlo?
v zajmu usetreni by asi bylo nejlepsi zakazat fotky uplne a zavest pouze textove forum. fotky bychom uploadovali do nejakeho free weboveho alba (kde nemaji problem s mistem na disku) a do prispevku davat pouze odkazy.
jo a k placeni pomoci sms asi takto: a co anonymita? podle telefoniho cisla se da zjistit totoznost vetsiny lidi. znamena to ze pokud bych chtel bejt clenem klubu, musim odhalit (minimalne carlosovi) svoji totoznost? nebo si budu muset koupit predplacenou sim kartu jen kvuli groweru?