Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
třeba ty psí vobojky a pásky , řetězy , zátky nacvakaný po celym těle aj libůstky . tje debakl kerej hraničí s lidskou DŮSTOJNOSTÍ .
tak to sou třeba věci který by mi vadily úplně nejmíň, dokonce si troufám říct že se mi to některých jedincích líbí. O tom to podle mně nejni a může to vypadat dobře, dokud zároveň s tim nemá člověk mozek vypálenej z toluenu - v tu chvíli začne působit strašlivě, i kdyby měl kvádro od Vercačeho.
Potom co moje rodina zkoukla video z MMM, tak jen říkali: "Tohle z nich dělá to hulení?"
IMHO nebyli jediní.......................
Pro mě za mě ať si každý nosí kdo chce co chce, třeba nasráno na hlavě ať mají, ale takovéto extrémní případy kteří vypadají jako kdyby vylezli z popelnice si prostě TV NOVA a jiná média vyberou na fotky i kdyby tam byl poměr socek ku "slušným" 1:50. Těmito záběry se pak de facto prezentuje široká huličská obec před celým národem který má možnost o této akci získávat informace pouze z tisku.
Jasně že tomu aby se na podobnou akci nepřimotalo 100 kedráků nikdo nezabrání....
Hulím, ale přesto se znažím nevypadat jako vágus. Chápu, že někdo holt má zvůj zvrácený "lajfstajl".
citace:
Původní příspěvek od cosecha
tak to sou třeba věci který by mi vadily úplně nejmíň, dokonce si troufám říct že se mi to některých jedincích líbí. O tom to podle mně nejni a může to vypadat dobře, dokud zároveň s tim nemá člověk mozek vypálenej z toluenu - v tu chvíli začne působit strašlivě, i kdyby měl kvádro od Vercačeho.
super, tobě to nevadí, ale jako prezentace celému národu ti to přijde v pohodě?
Kdyby tam chodili touleňáci v oblecích od Armaniho, spíš by se to jevilo jako důvěryhodná akce než když tam je 50 pankáčů který jsou možná těžce v pohodě, ale když jdou kolem tak si ostatní držej prkenice.
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 09-05-2007 v 09:48 AM
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ Potom co moje rodina zkoukla video z MMM, tak jen říkali: "Tohle z nich dělá to hulení?"
no a v tom je právě ten problém, tohle z nich neudělalo hulení...
U pankáčů je to asi takhle - dobrý jsou ti kdo bývali v mládí špinaví ale jak jde čas tak tim víc jsou čistí. A ty špatný jsou v mládí čistý ale postupně jsou z nich špíny.
citace:
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ
super, tobě to nevadí, ale jako prezentace celému národu ti to přijde v pohodě?
Kdyby tam chodili touleňáci v oblecích od Armaniho, spíš by se to jevilo jako důvěryhodná akce než když tam je 50 pankáčů který jsou možná těžce v pohodě, ale když jdou kolem tak si ostatní držej prkenice.
já si právě o těch lidech co vypapadali jako pankáči ale při tom to byly takový ty socky nemyslim že by byli v pohodě. ale to je rozdíl. Když nesmrdíš nesomruješ a nemáš v hlavě hovna a necpeš je druhejm měj si na hlavě třeba džber dehtu, mně to je fuk. Televize nova si vždycky vyhlídne ty nejotřesnější kusy ale takový už jsou média zmáme to z čekteku.
Hele já se tam mezi smetánkou z hlaváku taky necítila úplně oukej. Ale vim že existujou i lidi co nosí punkový hadry ale jsou naprosto v pohodě, nejsou to žádný socky a těch se tady snažim zastat, je fakt že jich tam moc nebylo.
me se libyl ten punker, jak naskocil na podium po ty posledni kapele a zacal rvat do mikraku "punk,s not death,legalizace...,punk,s not death,legalizace
Na stánku Groweru chyběl banner, takže jste na naši prezentaci mohli narazit spíše náhodou - ve společném stanu s obchodem Growland.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Součástí instalace byla zpětná projekce skrze Drtiče Grower
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Návštěvnost se mi zdála největší za celou historii - okolo 5-ti až 6-ti tisíc lidí .
Autor fotografií: MistrFly
Původní příspěvek od ExTip o presne, to je ono este. nevite nekdo nahodou, co ta matka na podiu byla za model kamos zni dostal klona ,tak by to pomohlo...
".....A u beden podivně skákali zfetovaný lidi......" Pak několik rozhovorů vesměs s lidmi značně mimo. Aneb běžná prezentace kultury kuřáků marihuany.
Čím to, že takovýto, ale častokrát mnohem horší obraz je převažující?? Změní se snad pohled společnosti až v okamžiku, kdy se vystřídají generace a dojde k potlačení všech předsudků? A proč jsou neustále obyvatelstvu jako kuřáci marihuany předhazovány nejspodnější existence? Jsme zemí opic? A co Jan Tleskač?
protože nikoho, kdo dělá takový zpravodajství, ani tak nezajímá pravda, spíš jim jde o to, oby to bylo hratelný a aby se na to dobře koukalo .. potažmo se to dobře četlo .. většinu se 'ven' pouštěj zprávy, který lidi chtěj slyšet .. zvyšuje to sledovanost, dobrý míňění o zpravodajství, bohužel i objektivitu. i kdyby tu byl redaktor, který by byl spíš na straně aktérů a v tom duchu natočil reportáž, tak mu to zřejmě žádný editor neodvysílá, měl by to na triku
De la Vastierre: Ty vole tak tohle je moc!!!!! Normálně bych z toho někomu něco udělal a to jsem zásadně proti násilí!!!! Mám v sobě pocit beznaděje Média jsou horší zbraň než všechny ostatní zbraně "Atmosféra podobná spíše čekteku.....", "zfetovaní lidé před soundsystémy..." je mi z toho na blití!!!!!
Osobně považuju MMM za něco zbytečného (resp. kontraproduktivního). V současné době to je (jak vidím nejen z vašich reakcí) jen průvod dobytka v maskáčích, pro který to je jen další příležitost jak vyjádřit svůj "protest proti systemu" (tomuto se z hlasita směju). Pokud tam zavítá běžný konzument, který prahne po legalizaci, tak se dočká pouze toho, že ho 10 lidí osomruje o našpeka a dalších pár se ho pokusí okrást. Tohle přece nemůže být důstojným projevem "nás" huličů před zbytkem národa.
Z tohoto důvodu se podobných akcí neúčastním. Osobně ani legalizaci nepotřebuju a nepodporuji, stačila by mi dekriminalizace (od které se IMHO současný stav moc neodlišuje).
Pro moswu: jsem sic stejného názoru, že není důležité to co je na hlavě, ale v hlavě, ale přiznej že hromada vožralejch punkáčů s krabicí v ruce má mnohem menší šanci zaujmout většinovou společnost (a tudíž upozornit na problém GNJ/Legalizace), než jeden ubohý punkáč v kravatě a v saku, ruce umytý a v jedné z nich sklenku s vínem.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
Jen je škoda, že se tento happening neodehrává ještě v dalších větších městech. Bylo by vidět víc, takhle se to moc zúžuje a efekt je opačnej, jak je vidět. Udělal bych den trávy a pro všechny! dyk každý město má nějakej centralkašelpark