Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1 x malcolm
2 amalka
3 pan mlha
a je to HAMBA ze modi niesu schopni vyhodnotit tuto sutaz ktoru sam carlos zacal..no co asi ma fakt len "velke reci a plany" a skutek utek
aspon ze groweri medzi sebou drzia
hej ale u mě jste vyhráli všichni kdo jste se zůčastnily , ale prohráli MODi a hlavně carlos, tomu se říká vedení, a pak nemá být ve všem bordel, fuj!!!
jsme lidé, ano
děláme chyby, ano
ale vyhlásit soutěž a pak ...
nic
je naozaj tazke povedat ... lebo vsetky sa mi pacia ale vsetkych tu nemozem napisat ... tak snad 1.papaja 2.krtecek 3.kurka a ostatnym
davam poklonu a som rad ze tolko ludi v nasom malom ceskoslovensku pestuje tak nadherne rastliny.... drzim hlavne vam cechom palce aby sa to u vas coskoro aspon ako tak stalo legalne lebo u nas je to nemozne pokial su praviciari a krestania vo vlade ....